Alpaca boerderij 2

Uitje Nijmegen

Plan jouw complete uitje bij Nijmegen tussen ruim 60 alpaca’s.

Stel jouw uitje samen

Je kunt op onze alpacaboerderij terecht voor zowel activiteiten als de lunch en diner opties. Zo kun je een volledig uitje samenstellen. Je kunt het namelijk allemaal combineren. Eerst een activiteit en daarna eten of andersom? Alleen een activiteit of alleen eten? Alles kan. Het origineelste uitje bij Nijmegen. Onze meer dan 60 alpaca’s hebben er zin in!

Welke activiteiten zijn er?

Onze activiteiten zijn voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt bijvoorbeeld met de alpaca’s gaan wandelen in het natuurgebied naast onze alpacaboerderij. Of leer ze kennen tijdens een meet & greet. Bij alle activiteiten heb je de ruimte en tijd om gave foto’s met ze te maken. Ondertussen kom je ook alles over ze te weten en kun je al je vragen stellen aan onze verzorgers. Bekijk alle activiteiten.

Blijven eten met de groep?

We hebben verschillende opties om te blijven eten. Ze kun je eten tussen de alpaca’s, bij de alpaca’s of rustig zonder de alpaca’s in de Alpacabar. Met z’n allen tussen de alpaca’s eten? Kies dan voor de alpaca picknick. Je krijgt allemaal een strippenkaart om je eigen lunchgerechten af te halen en kunt een plekje kiezen in de wei. Voor de alpaca’s krijg je een bekertje voer om te delen. Eten bij de alpaca’s? Neem dan plaats in de Alpacalounge of op ons terras voor het pizza diner. Met heerlijke a la carte gerechten kun je lekker eten en genieten van het uitzicht op de alpacaweides. Dit alles is te combineren met de activiteiten.

Weet jij al hoe je het uitje bij Nijmegen in gaat vullen? Wij zitten op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Nijmegen. Je kunt bij ons gratis parkeren. Check de openingstijden. Zien we jou ook binnenkort?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143