Skip to content
Alpacawandeling-3.12.17-Vorstenbosch_GGD_Blooming-Picture_10
8X2A8264
DSC_5526

Wandelen met alpaca's

Plan een alpaca wandeling in de bossen van Natuurgebied De Maashorst.

Wat ga je doen?

Wil jij met een alpaca wandelen? Je kunt bij ons met alpaca’s wandelen in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de alpaca wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens het wandelen met alpaca’s kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd. Race na het alpaca wandelen niet door naar je volgende afspraak, maar geef jezelf nog tijd om na te genieten op onze alpaca boerderij.

Reserveer jouw tijdstip nu, want de alpaca wandeling is erg populair!
Er gaat 1 alpaca mee per 2 personen, let op dat je voor alle personen vanaf 3 jaar een boeking dient te plaatsen.

Veelgestelde vragen

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen en mogen zelfstandig de lijn vasthouden en een alpaca begeleiden. Jongere kinderen kunnen wel deelnemen, maar met beperkingen. Zij mogen de lijn niet alleen vasthouden en dienen dus altijd begeleid te worden door een betalende volwassene.

Kinderen t/m twee jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden. Deze kunnen het gemakkelijkste mee in een draagzak.
Kinderen vanaf drie jaar betalen het normale tarief en daarvoor kun je dus op de reguliere wijze boeken.

De route loopt bijna volledig door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen.
Een rolstoel of kinderwagen kan ook niet tussen de alpaca’s lopen. Wanneer de paden smal zijn rij je achter de alpaca’s aan. Indien je afhankelijk bent van een kinderwagen of rolstoel adviseren we één van onze andere activiteiten te reserveren.

Ja, in principe gaat het wandelen met alpaca’s gewoon door. We wandelen veel door het bos, waardoor we beschut lopen.
Als het echt te slecht weer is dan bieden we een binnenprogramma in de vorm van een alpaca meet & greet.
Je krijgt na de alpaca meet & greet per mail een cadeaubon t.w.v. 13 euro om te besteden op locatie of later een nieuwe boeking te plaatsen.

Wanneer je een boeking plaatst voor de alpaca wandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.
Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 48 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 48 uur zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

knappe alpaca’s
1,5 uur
1 alpaca per 2 personen
max. 16 personen
zelfstandig vanaf 12 jaar
€22,50 per persoon vanaf 3 jaar
DSC_5385
6 Lot Buis
_MGL0685

Maak je bezoek compleet