Skip to content
Alpacawandeling-3.12.17-Vorstenbosch_GGD_Blooming-Picture_10
8X2A8264
DSC_5526
Alpaca wandeling
Een wandeling met alpaca’s in de bossen van Natuurgebied De Maashorst.

Wat ga je doen?

Wil jij op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens de wandeling kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd. Race na de alpacawandeling niet door naar je volgende afspraak, maar geef jezelf nog tijd om na te genieten op de boerderij.

Reserveer jouw tijdstip nu, want de alpacawandelingen zijn erg populair!

Veel gestelde vragen

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen en mogen zelfstandig de lijn vasthouden en een alpaca begeleiden. Jongere kinderen kunnen wel deelnemen, maar met beperkingen. Zij mogen de lijn niet alleen vasthouden en dienen dus altijd begeleid te worden door een betalende volwassene.

Kinderen tot en met twee jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden. Deze kunnen mee in een draagzak.
Kinderen vanaf drie jaar betalen het normale tarief en daarvoor kun je dus op de reguliere wijze boeken.

De route loopt bijna volledig door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen.
Een rolstoel of kinderwagen kan ook niet tussen de alpaca’s lopen. Wanneer de paden smal zijn rij je achter de alpaca’s aan. Indien je afhankelijk bent van een kinderwagen of rolstoel adviseren we één van onze andere activiteiten te reserveren.

Ja, in principe gaat de wandeling gewoon door. We wandelen veel door het bos, waardoor we beschut lopen. Wanneer we door extreme weersomstandigheden niet kunnen wandelen, bieden we een meet & greet inclusief koffie/ thee aan tussen de alpaca’s. Je krijgt dan na afloop een voucher van 10 euro om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Wanneer je een boeking plaatst voor de alpacawandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.
Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

* Bij annulering tot 1 week voor de wandeling krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je boeking verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
* Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de wandeling krijg je 50% retour.
* Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als je geen risico wil lopen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee kun je annuleren of verplaatsen t/m een kwartier van te voren.
Je kunt namelijk niet iedere (ongewenste) situatie voorzien. Met een annuleringsverzekering kun je ook annuleren als de weersvoorspellingen niet goed zijn.
De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. De premie is 10% van de boekingswaarde.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

knappe alpaca’s
1,5 uur
max. 9 alpaca’s
max. 18 personen
vanaf 12 jaar
€20,- per persoon
DSC_5385
6 Lot Buis
_MGL0685

Maak je bezoek compleet