Werken bij de meest complete alpaca boerderij van nederland

Werken bij ons

Op onze alpacaboerderij is altijd wat te beleven met ruim 60 alpaca’s om je heen. In het voorjaar en de zomer zijn we regelmatig getuige van een bevalling. Maar ook de rest van het jaar is het werken op een boerderij nooit saai. Naast alpaca’s vind je op onze boerderij ook lieve katten, cavia’s, konijnen en kippen.  
 
Ons team van ruim 40 collega’s bestaat uit verschillende afdelingen; dierverzorging, activiteiten begeleiding, horeca en schoonmaak. Vaak zijn er dus veel collega’s op de boerderij te vinden. De boerderij en de horeca is geopend in de weekenden en schoolvakanties en dan is het vaak gezellig druk. De bezoekers komen voor een beleving met de alpaca’s en ploffen daarna blij en voldaan neer op het terras of in de Alpacabar. Daar tussendoor scharrelen de gasten die overnachten op onze boerderij. Je wordt tijdens het werk over het algemeen omgeven door ontspannen en vrolijke bezoekers.

Zijn wij opzoek naar jou?

Wij zoeken collega’s die met plezier naar hun werk toe gaan. We vinden het belangrijk dat je het stukje Brabantse gastvrijheid kan uitstralen naar de gasten. Op de boerderij en in de horeca is het vaak hard werken, dus we zoeken echte aanpakkers. Daarnaast houden wij van collega’s die zelfstandig zijn, het werk zien liggen, maar wel echte teamplayers zijn. We helpen elkaar waar het nodig is. Wij werken vooral met parttime collega’s en oproepkrachten, omdat we alleen in de weekenden en schoolvakanties zijn geopend. In de zomervakantie kunnen we altijd extra handjes gebruiken. 

Gezellig team

Prettige werksfeer

Natuurlijke omgeving

Vrolijke bezoekers

Openstaande vacatures