Alpaca picknick

Een heerlijke picknick in de wei tussen de alpaca's

Alpaca Picknick

Een ontspannen, maar bijzonder middagje uit? Kom langs voor een alpaca picknick.

Je kunt bij ons gezellig in de weide komen picknicken met alpaca’s. Bij aankomst ontvang je een strippenkaart waarmee je in de weide in delen je picknick kunt afhalen bij de toffe alpaca foodtrailer. Zo kun je heerlijk relaxed picknicken en blijft alles vers en koel. Neem met je gezelschap plaats op één van de picknickkleden en ontspan, jouw plekje in de weide wordt 1,5 uur voor je gereserveerd.

Uiteraard worden de alpaca’s niet vergeten. Voor hen krijg je een bekertje voer, zodat ook zij mee kunnen smullen. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar je kunt ze tijdens het voeren wel proberen te aaien. Alle alpaca’s in de weide hebben hun eigen karakter. De ene observeert jullie op afstand en de ander komt nieuwsgierig een kijkje nemen. Ga voor of na de alpaca picknick vooral ook nog even een kijkje nemen bij alle andere alpaca’s. In totaal vind je zo’n 70 alpaca’s op onze boerderij.

Altijd picknick weer! Is het fris of is er regen voorspelt dan neem je plaats in de gezellige Alpacalounge. Rondom het alpaca verblijf vind je daar fijne lounge banken en tafels waaraan je kan plaatsnemen. De picknick serveren we dan ook vanuit de alpaca foodtrailer, maar deze plaatsen we op stal. Het voeren van de alpaca’s kan zowel in de lounge als in de grote stal. Is het twijfelachtig weer, maar picknicken we binnen dan staan er soms wel wat alpaca’s buiten. In dat geval krijg je de gelegenheid om nog te voeren in de weide bij de alpaca’s.

Het picknicken met alpaca’s is bij beschikbaarheid te boeken tot uiterlijk 17.00 uur de dag van te voren.

Inhoud picknick:
De inhoud is als volgt onder voorbehoud van wijzigingen.

Volwassenen €22,50:
– Twee verse harde broodjes die je zelf naar wens kunt beleggen hartig of zoet
– Muffin
– Luxe toetje
– Onbeperkt koffie, thee en lemonade

Kinderen €14,50:
– Eén vers hard broodje die je zelf naar wens kunt beleggen. Op verzoek is een zacht bolletje ook mogelijk, vermeld dit bij het boeken.
– Muffin
– Luxe toetje
– Onbeperkt ranja en water

Wij hebben geen leeftijdsgrens gehangen aan de kinder picknick. Op basis van de inhoud kunnen jullie het beste zelf bepalen of je een volwassen of kinder picknick wil boeken. Kinderen tot 12 jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende volwassene.

Reserveren

De kosten zijn 22,50 euro per persoon en voor het kinderarrangement 14,50 euro per persoon.

Beschikbaar op zaterdag en zondag en tijdens schoolvakanties.
De picknick kun je starten tussen 11:30 uur en 14.00 uur.

Reserveren voor de alpaca picknick kan via de blauwe knop rechtsonder op deze pagina.

Wil je met een groep komen van minimaal 15 personen dan zijn er ook mogelijkheden op vrijdagmiddag.

Betaling
Bij het boeken van de alpaca picknick wordt direct om de volledige betaling gevraagd. Deze betaling is in verband met de nodige voorbereidingen aan onze zijde en het voorkomen van een no-show. Annuleer je voor 9 uur in de ochtend dan ontvang je de volledige betaling retour.

Allergieën
Bespreek eventuele allergieën met ons en we vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Sporen van allergenen kunnen niet worden uitgesloten.

DSC04585
DSC04545
DSC04256

Reserveer ook jouw activiteit