Skip to content
DSC00526
IMG_7941
FVN08863

Bezoek onze alpaca's

Tijdens openingstijden is iedereen welkom!

Wat ga je doen?

Op onze alpacafarm vind je de Brabantse gastvrijheid. Wij houden van alpaca’s en delen onze liefde voor alpaca’s graag met anderen. Op onze farm kun je op een laagdrempelige manier kennis maken met de alpaca en onze alpaca’s in het bijzonder.

Meer leren over de alpaca’s
We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hek, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.

Alpaca’s voeren

Je kunt het geluk ook een handje helpen. Met een bekertje voer lok je de alpaca’s naar het hek, zodat je ze uit de hand kunt laten eten. Maar, de alpaca’s bepalen natuurlijk zelf of ze lekkere trek hebben. Wanneer het slecht weer is staan er altijd dieren binnen, zodat het ook dan een leuk uitje is. In verband met de corona maatregelen is ons binnenverblijf voorlopig nog gesloten.

Spelen op de boerderij
Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze boerderij. Er is een grote zandbak met een waterpomp en modderkeuken en een trampoline. Daarnaast wonen op onze boerderij een aantal lieve cavia’s. Je mag in het caviahok, zodat je de cavia’s op schoot kunt nemen en aaien. Even bijkomen? Zoek dan een rustig hoekje en kleur onze alpaca Chilli kleurplaat mooi in.

Speurtocht voor de kinderen
Voor de kinderen is er een gave alpaca Chilli speurtocht beschikbaar. Kinderen dienen de codes van negen kisten te kraken en leren daarbij op een speelse manier van alles over de alpaca.

Lunch of high tea in de Alpacabar
Een bezoekje kun je combineren met een lunch of high tea in onze Alpacabar. Vanuit de bar en vanaf het terras kijk je uit over de alpaca weides.

Shoppen
In onze Alpacabar hebben we ook een winkel. Deze is nu lekker ruim, zodat hier op afstand gewinkeld kan worden tussen onze alpacawollen knuffels, sjaals, plaids, sokken, dekbedden en andere alpaca gerelateerde producten.

Activiteit met alpaca’s
Het betreden van de weides en het verblijf kan enkel onder begeleiding. Dit is mogelijk door één van onze activiteiten te boeken.

Veelgestelde vragen

Buiten openingstijden is het alleen mogelijk om ons te bezoeken na reservering van één van onze activiteiten.

Nee, de entree is tijdens openingstijden gratis.

Nee, dat is alleen mogelijk na reservering van één van onze andere activiteiten.

Het is niet verplicht, maar op drukke dagen wel verstandig.

Nee, het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen in de Alpacabar of op het terras.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

bekertje voer te koop €2,-
check de openingstijden
50+ op onze boerderij
iedereen is welkom
0-99 jaar
gratis
IMG_7602
FVN09542
Inge_Pieck_Fotografie-33-1920x1280

Maak je bezoek compleet