woonkamer-4
eettafel-2
slaapkamer-bg

Overnachten

Geniet van de woning, de boerderij en alle tijd met de alpaca's. 

Kom overnachten op onze AlpacaFarm

Help je mee met het voeren van de alpaca’s? 

Kom slapen op het erf van onze AlpacaFarm. In een oogwenk sta je bij de weides en stallen waar de ruim 50 alpaca’s verblijven. 

Op onze AlpacaFarm is van alles te beleven. Geniet van een drankje op het terras of van een heerlijke high tea in De Alpacabar. Boek één van de activiteiten met de alpaca’s of wees getuige van de geboorte van nieuwe veulens. Kinderen kunnen zich uitleven op de trampoline’s en skelters, met de alpaca Chilli speurtocht, in de modderkeuken en bij de waterpomp.

De vakantiewoning ligt in natuurgebied de Maashorst. Een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Op loopafstand vind je de Bedafse Bergen.

Faciliteiten

Ons vakantiehuis zelf zal je ook verblijden. De mooie houtkachel geeft het huis veel warmte en sfeer. De zithoek is voorzien van een tv met Netflix abonnement en een gevulde boekenkast. De extra lange bedden met een alpacawollen dekbed zorgen voor een goede nachtrust. In de fijne, volledig omheinde, tuin heb je veel privacy om te kunnen ontspannen. In het seizoen kun je verse appels en peren plukken van één van de fruitbomen.

Omgeving

De omgeving, welke een aaneenschakeling is van bossen en landerijen, nodigt uit tot het maken van fietstochten. Wandelaars zullen natuurgebied de Maashorst geweldig vinden. Daarnaast is de Bedafse Bergen, op loopafstand van de vakantiewoning, een ideale plek om bijvoorbeeld met je hond te gaan wandelen. Wil je lekker uit eten, dan is BBQ restaurant Smook in Vorstenbosch een aanrader. Onze vakantiewoning biedt in de omgeving ook veel vermaak voor kinderen, zoals Klimpark Uden of de Hullie Speelboerderij.

Corona maatregelen

Er is een contactloze sleuteloverdracht.

In onze vakantiewoning gelden net als in heel Nederland de richtlijnen van het RIVM. Personen die niet tot een huishouden behoren en geen stel zijn dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.