Skip to content
IMG_7935
IMG_7547
IMG_7561
Alpaca Meet & Greet
Meer leren over de alpaca’s, ze voeren en voelen hoe zacht ze zijn?

Wat ga je doen?

Staat op jouw bucket list dat je met alpaca’s wil knuffelen?

De meet & greet start meteen tussen de alpaca’s. Met heel veel enthousiasme leren we jullie wat voor dieren alpaca’s zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

De meet & greet is drie kwartier lang genieten van de alpaca’s, waarna je deze wollige dieren nooit meer vergeet.

Veel gestelde vragen

Alpaca’s zijn lieve, nieuwsgierige dieren, maar normaal gesproken geen knuffeldieren. Alle alpaca’s hebben een eigen karakter en het verschilt hoe tam ze zijn. Op onze boerderij zijn de alpaca’s veel bezoekers gewend en daardoor niet schuw. Bij veel alpaca’s gaat de liefde alleen door de maag, maar sommige alpaca’s blijven ook daarna rustig bij je staan om te kunnen aaien.

Kinderen tot en met twee jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden. Kinderen vanaf drie jaar betalen het normale tarief en daarvoor kun je dus op de reguliere wijze boeken.

Ja, onze stallen, de ruimte waar we starten met de instructie en de Alpacabar zijn rolstoeltoegankelijk. Echter het pad naar de weides en de weides zelf zijn niet verhard. Als je een stukje over het gras kunt rijden, dan levert het geen problemen op.

Ja, de meet & greet kan altijd doorgang vinden. Bij slecht weer staan onze alpaca’s binnen en kunnen ze daar gevoerd worden.

Wanneer je een boeking plaatst voor de alpaca meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je boeking verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de meet & greet krijg je 50% retour.
  • Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als je geen risico wil lopen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee kun je annuleren of verplaatsen t/m een kwartier van te voren. Je kunt namelijk niet iedere (ongewenste) situatie voorzien.

De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. De premie is 10% van de boekingswaarde.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

tamme alpaca’s
45 minuten
50+ op onze boerderij
max. 30 personen
0-99 jaar
€7,50 p.p, kind t/m 2 jaar gratis
By Ann Photography_-175
IMG_7550
IMG_7928

Maak je bezoek compleet