Alpaca Meet & Greet

Meer leren over de alpaca’s, ze voeren en voelen hoe zacht ze zijn?

Wat ga je doen met een alpaca meet en greet?

Staat op jouw bucket list dat je met alpaca’s wil knuffelen?
Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar wel heel vriendelijk. Tijdens de meet & greet leer je ze beter kennen.

De meet & greet start meteen binnen tussen de alpaca’s. Met heel veel enthousiasme leren we jullie in ongeveer een half uur wat voor dieren alpaca’s zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s. De meet & greet is een uur lang genieten van de alpaca’s, waarna je deze wollige dieren nooit meer vergeet.

Aangezien de informatie over de alpaca’s enige concentratie vergt, is deze activiteit het meest geschikt vanaf 5 jaar. Wil je jongere kinderen in contact laten komen met de alpaca’s, dan adviseren we te kiezen voor de activiteit alpaca’s voeren.

Let op: honden zijn niet toegestaan tijdens onze activiteiten tussen de alpaca’s. Alpaca’s zijn namelijk bang voor honden.

Veelgestelde vragen

Alpaca’s zijn lieve, nieuwsgierige dieren, maar normaal gesproken geen knuffeldieren. Alle alpaca’s hebben een eigen karakter en het verschilt hoe tam ze zijn. Op onze boerderij zijn de alpaca’s veel bezoekers gewend en daardoor niet schuw. Bij veel alpaca’s gaat de liefde alleen door de maag, ondertussen kun je ze aaien.

Kinderen tot en met twee jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden. Kinderen vanaf drie jaar betalen het normale tarief en daarvoor kun je dus op de reguliere wijze boeken. Kinderen tot 12 jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende volwassene.

Ja, onze stallen, de ruimte waar we starten met de instructie en de Alpacabar zijn rolstoeltoegankelijk. Echter het pad naar de weides en de weides zelf zijn niet verhard. Als je een stukje over het gras kunt rijden, dan levert het geen problemen op.

Ja, de meet & greet kan altijd doorgang vinden. Bij slecht weer staan onze alpaca’s binnen en kunnen ze daar gevoerd worden.

Wanneer je een boeking plaatst voor de alpaca meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 1 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 uur voor de start van de activiteit zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

tamme alpaca’s
60 minuten
60+ op onze boerderij
max. 30 personen
meest geschikt vanaf 5 jaar
€10,95 p.p
DSC09622
DSC09622
DSC06973

Maak je bezoek compleet