Leuk familieuitje, groepsuitje, vriendenuitje op alpaca boerderij

Ben je op zoek naar een gezellig, actief, ontspannend en bijzonder uitje dan kun je daarvoor terecht bij Alpacafarm Vorstenbosch. Wij bieden wandelingen met alpaca’s, alpaca meet & greets en yoga tussen de alpaca’s aan. Erg leuk als je een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje hebt.

Alpaca wandelingen

Een privé wandeling met onze alpaca’s is een unieke ervaring. Je maakt een ontspannende en gezellige wandeling door het prachtige natuurgebied De Maashorst. Tijdens de wandeling leer je de alpaca en hun bijzondere wol beter kennen. We maken daarvoor onderweg een paar keer een korte stop. Daarnaast is er tijdens de wandeling volop gelegenheid om met deze zachte dieren op de foto te gaan. Bij slecht weer bieden we een binnenprogramma tussen de alpaca’s.

Praktische informatie

Groepswandelingen zijn tijdelijk niet mogelijk.
We bieden wel privé wandelingen aan voor maximaal 4 personen.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Houdt er rekening mee dat de alpaca’s tijdens de wandeling het tempo bepalen. Over het algemeen ligt het tempo laag, je kunt daardoor echt even onthaasten.

Kosten

Tijdens de geldende corona maatregelen kost een privé alpacawandeling 150 euro.
Dit is een lager tarief, omdat er maar met kleine groepjes gewandeld kan worden.

Alpaca Meet & Greet

Als je een privé meet & greet bij ons boekt starten we op strobalen bij een paar alpaca’s. Daar wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Daarna ga je in groepjes van maximaal 4 personen de alpaca’s voeren in de de weide of bij slecht weer in het binnenverblijf. Natuurlijk kunnen er ook volop foto’s worden gemaakt. De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier.

Kosten
De kosten zijn t/m 13 personen 97,50 euro, vanaf 14 personen 7,50 euro per persoon.
Kinderen onder de 1 jaar zijn gratis.

YOGA TUSSEN DE ALPACA’S

Bij aankomst op onze alpacafarm verzamelen we bij de weide. Na een korte toelichting zoekt eenieder een plek en starten we met de les. Een handdoek om te gebruiken tijdens de les is aan te raden, dus neem deze mee. Trek gemakkelijke kleding aan in laagjes zodat je dat aan kunt passen op de temperatuur van die dag.

Bij slecht weer wordt de Yoga les geannuleerd, momenteel mogen we de les nog niet naar binnen verplaatsen.

De yogales duurt ongeveer een uur en sluiten we af met een glaasje yogi thee in de weide tussen de alpaca’s. Daarna is er de mogelijkheid om de alpaca’s wat eten te geven en foto’s te maken. We vertellen jullie meer over de alpaca en je kunt al je vragen stellen. De gehele activiteit duurt ongeveer anderhalf uur. De yoga lessen zijn mogelijk van april t/m september.

Kosten
De kosten zijn t/m 9 personen 180 euro, vanaf 10 personen 20 euro per persoon.


Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. We kunnen echter niets uitsluiten en deelname aan de schilderworkshop is op alle gebieden voor eigen risico.

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het plannen van een datum voor één van onze activiteiten tussen de alpaca’s kun je contact opnemen via ons contactformulier.

Combineer met een lunch of high tea
Je kunt bovenstaande activiteiten combineren met een drankje, lekkere lunch of high tea in onze alpacabar. Bekijk hier de mogelijkheden. Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan.

 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je  50% van de kosten retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als we vanuit onze zijde dienen te annuleren vanwege overheidsmaatregelen rondom het corona virus ontvang je een voucher om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews