Alpaca yoga

Kom volledig tot ontspanning tijdens alpaca yoga.

Wat ga je doen met alpaca yoga?

Ben je op zoek naar een origineel groepsuitje voor jou en je vrienden, collega’s of familie? Dan is wellicht alpaca yoga iets voor jou. Tijdens een yogales ga je de weide in. Tijdens de les word je vergezeld door loslopende alpaca’s.

Wanneer we kijken naar de filosofie van yoga, leren we dat de mens onderdeel is van de natuur. De namen van de yoga houdingen, ook wel asana’s genoemd, zijn afgeleid van namen van dieren en andere elementen uit de natuur. Tijdens de yogales kom je volledig tot rust en voel je de verbinding met de natuur. Geniet ondertussen van de loslopende alpaca’s.

Na de yogales kun je genieten van een kopje yogi thee. Je krijgt hier ook genoeg tijd om de alpaca’s eten te geven en ze wat beter te leren kennen. Tip van ons: vergeet niet om leuke foto’s en selfies te maken.

Benieuwd naar welke activiteiten we nog meer hebben? Bekijk ze hier.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas is er geen binnen alternatief voor de yoga bij slecht weer.
Indien de les niet door kan gaan nemen we contact op of je wil omboeken naar één van onze andere beschikbare activiteiten of wil annuleren.

Zorg voor fijn zittende kleding waarin je goed kunt bewegen. Pas je kleding aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes. Neem iets extra warms mee voor de eindontspanning. Het is ook prettig als je een grote handboek bij hebt.

Ja, geef het voorafgaand aan de les even aan, dan biedt de docent waar nodig alternatieve houdingen aan.

 

De yoga met alpaca’s vindt plaats van mei t/m september.

Er staan data beschikbaar om te boeken.
Wil je een privé yoga les plannen dan kan dit in overleg met de yoga docent gepland worden op een zondag.

 

Wanneer je een boeking plaatst voor de yoga met alpaca’s ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 24 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 24 uur zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

 

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

yogamatjes aanwezig
1,5 uur
Tussen de alpaca’s
max. 15
vanaf 16 jaar
€22,50 per persoon
Marloes
PHOTO-2019-04-22-22-01-00 2
yoga3.jpg

Maak je bezoek compleet