Alpaca yoga

Yoga met alpaca's bij Alpacafarm Vorstenbosch

Wat ga je doen met alpaca yoga?

Kom tot ontspanning tussen de alpaca’s. Bij ons kun je genieten van een yoga les in de weide tussen de alpaca’s.
Hou je van yoga, alpaca’s en buiten zijn dan is dit voor jou het ideale uitje.

Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Te denken aan de berghouding, de zonnegroet en de hondhouding. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. En geniet van het buiten zijn en de mooie dieren om je heen.

De yogales sluiten we af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. Yoga, alpaca en gave foto’s, wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Nee, helaas is er geen binnen alternatief voor de yoga bij slecht weer.
Indien de les niet door kan gaan nemen we contact op of je wil omboeken naar één van onze andere beschikbare activiteiten of wil annuleren.

Zorg voor fijn zittende kleding waarin je goed kunt bewegen. Pas je kleding aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes. Neem iets extra warms mee voor de eindontspanning. Het is ook prettig als je een grote handboek bij hebt.

Ja, geef het voorafgaand aan de les even aan, dan biedt de docent waar nodig alternatieve houdingen aan.

 

De yoga met alpaca’s vindt plaats van mei t/m september.

 

Wanneer je een boeking plaatst voor de yoga met alpaca’s ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 24 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 24 uur zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

 

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

yogamatjes aanwezig
1,5 uur
Tussen de alpaca’s
max. 15
vanaf 16 jaar
€22,50 per persoon
Marloes
PHOTO-2019-04-22-22-01-00 2
yoga3.jpg

Maak je bezoek compleet