Groepsactiviteiten Brabant

Verschillende groepsactiviteiten met alpaca's

Wat ga je doen?

Op zoek naar een uniek groepsuitje in Brabant? Ontdek onze buitengewone groepsactiviteiten met onze alpaca’s. Een actief en toch ontspannend uitje dat geschikt is voor jong en oud. Of het nu gaat om een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje, wij hebben voor elk wat wils.

Alpacawandeling
Maak een wandeling met onze alpaca’s en geniet van de prachtige natuur van De Maashorst. Onze enthousiaste collega’s begeleiden je tijdens de wandeling en vertellen je alles wat je moet weten over deze fascinerende dieren.

Onderweg stoppen we om onvergetelijke foto’s te maken van jou en je gezelschap met onze schattige en gezonde alpaca’s. Als professionele fokkerij hechten we veel belang aan kwaliteit en fokken we alleen de allerbeste alpaca’s. Dit resulteert in heerlijk zachte en pluizige alpaca’s die je zullen betoveren. Bekijk hieronder wat voor activiteiten je nog meer kunt doen tijdens een groepsuitje in Brabant bij Alpacafarm Vorstenbosch.

Kosten wandeling 1,5 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 318 euro voor max. 13 personen. Vanaf 14 personen tot maximaal 25 personen zijn 20 euro per persoon. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Kosten wandeling 1 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 260 euro voor max. 13 personen. Vanaf 14 personen tot maximaal 25 personen zijn 17,50 euro per persoon. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Ben je met een grotere groep dan gaan we graag in overleg.

Alpaca meet & greet: 1 uur
Met heel veel enthousiasme leren we jullie tussen de alpaca’s wat voor dieren het zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn 164 euro voor maximaal 15 personen. Vanaf 16 personen tot maximaal 40 personen zijn de kosten 10 euro per persoon.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.
Ben je met een grotere groep dan gaan we graag in overleg.

Alpaca’s voeren: 30 minuten
Je gaat onder begeleiding de alpaca’s voeren in de wei. Er is een collega  aanwezig die uitleg geeft over de omgang met de dieren en vragen kan beantwoorden. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om gave foto’s te maken van en tussen de alpaca’s. Onze collega helpt je met liefde als je een foto wil van je hele gezelschap tussen de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn 89 euro voor max. 15 personen. Vanaf 16 personen tot maximaal 40 personen zijn de kosten 5,50 euro per persoon.
Ben je met een grotere groep dan gaan we graag in overleg.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Yoga tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Kom tot ontspanning tussen de alpaca’s. Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. Bij slecht weer kan de yoga les niet plaatsvinden, het is mogelijk om dan de les om te boeken naar een alpaca meet & greet of deze te annuleren.

De yoga les is mogelijk van mei t/m september. Beschikbaarheid in overleg, niet op zaterdag mogelijk. Je kunt deelnemen vanaf 16 jaar.

Kosten
De kosten zijn 225 euro voor max. 10 personen, vanaf 11 personen tot maximaal 15 personen 20 euro per persoon.

Bootcamp tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Zin in een echte boeren work-out? Plan dan een bootcamp in de weide tussen de alpaca’s. We starten met een warming up en daarna ga je onder begeleiding een uurtje lekker buiten sporten. Tijdens de bootcamp geniet je van de aanwezigheid van een kudde alpaca’s om je heen. Voor of na de les krijgt ieder een bekertje voer, zodat je de alpaca’s nog uit de hand te eten kunt geven. Ondertussen kun je voelen hoe zacht hun wol is. Zorg ook voor jezelf en neem een drinkfles mee. Beschikbaarheid in overleg. Je kunt deelnemen vanaf 6 jaar.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 200 euro, vanaf 11 personen 18 euro per persoon. Maximale groepsgrootte in overleg.

 

 

Veelgestelde vragen

Je kunt een groepsuitje boeken door te mailen naar [email protected]
Vermeld welke activiteit je wil boeken, welke datum en tijd je voorkeur heeft en met hoeveel personen je wil deelnemen.

Ja dat is mogelijk. Tijdens openingstijden kun je een tafel reserveren in de Alpacabar.
Wil je buiten openingstijden een activiteit combineren met een lunch of een high tea dan is dit mogelijk vanaf 15 personen.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een boeking plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je 50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Parkeren van de auto’s kan op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein.

Heb je een boeking geplaatst tijdens openingstijden dan zijn jullie de hele dag welkom binnen de openingstijden.
Heb je een boeking geplaatst buiten openingstijden dan zijn jullie welkom vanaf een half uur voor aanvang van de activiteit.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

divers aanbod
van half uur tot dagvullend
60+ alpaca’s op onze boerderij
max. 70 personen
0-99 jaar
vanaf 5,50 euro p.p.
IMG_7926
Inge_Pieck_Fotografie-69
Inge_Pieck_Fotografie-75

Maak je bezoek compleet