Skip to content
IMG_7654
IMG_7547
yoga

Groepsuitjes

Bijzondere activiteiten met alpaca's voor jong en oud

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een groepsuitje in het gezellige Brabant? Wij bieden bijzondere activiteiten aan met onze alpaca’s. Een actief, maar toch ontspannend uitje. Geschikt voor vele gelegenheden van jong tot oud, denk aan een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje.

Alpacawandeling:
Op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we om gezellige en leuke foto’s te maken van jullie gezelschap met de alpaca’s. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Kosten wandeling 1,5 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 292,50 euro voor max. 13 personen. Vanaf 14 personen tot maximaal 25 personen komt daar 17,50 euro per persoon bij. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Kosten wandeling 1 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 227,50 euro voor max. 13 personen. Vanaf 14 personen tot maximaal 25 personen komt daar 14,50 euro per persoon bij. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Alpaca meet & greet: 1 uur
Met heel veel enthousiasme leren we jullie tussen de alpaca’s wat voor dieren het zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn 95 euro voor max. 10 personen, vanaf 11 personen komt daar 8,50 euro per persoon bij.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Alpaca’s voeren: 30 minuten
Je gaat onder begeleiding de alpaca’s voeren in de wei. Er is een collega  aanwezig die uitleg geeft over de omgang met de dieren en vragen kan beantwoorden. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om gave foto’s te maken van en tussen de alpaca’s. Onze collega helpt je met liefde als je een foto wil van je hele gezelschap tussen de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn 75 euro voor max. 15 personen, vanaf 16 personen 4,50 euro per persoon.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Yoga tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Kom tot ontspanning tussen de alpaca’s. Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. Bij slecht weer kan de yoga les niet plaatsvinden, het is mogelijk om dan de les om te boeken naar een alpaca meet & greet of deze te annuleren.

De yoga les is mogelijk van mei t/m september. Beschikbaarheid op zaterdag en zondag, andere dagen in overleg. Je kunt deelnemen vanaf 16 jaar.

Kosten
De kosten zijn 225 euro voor max. 10 personen, vanaf 11 personen tot maximaal 15 personen 20 euro per persoon.

Bootcamp tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Zin in een echte boeren work-out? Plan dan een bootcamp in de weide tussen de alpaca’s. We starten met een warming up en daarna ga je onder begeleiding een uurtje lekker buiten sporten. Tijdens de bootcamp geniet je van de aanwezigheid van een kudde alpaca’s om je heen. Na de les krijgt ieder een bekertje voer, zodat je de alpaca’s nog uit de hand te eten kunt geven. Ondertussen kun je vaak ook voelen hoe zacht hun wol is. Beschikbaarheid op zondagochtend, andere dagen in overleg. Je kunt deelnemen vanaf 6 jaar.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 200 euro, vanaf 11 personen 18 euro per persoon. Maximale groepsgrootte in overleg.
Per betalende persoon 2 kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis.

 

Veelgestelde vragen

Je kunt een groepsuitje boeken door te mailen naar info@alpacavorstenbosch.nl
Vermeld welke activiteit je wil boeken, welke datum je voorkeur heeft en met hoeveel personen je wil deelnemen.

Ja dat is mogelijk. Tijdens openingstijden kun je een tafel reserveren in de Alpacabar.
Wil je buiten openingstijden een activiteit combineren met een lunch of een high tea dan is dit mogelijk vanaf 8 personen.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een boeking plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je 50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Parkeren van de auto’s kan op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Indien de parkeerplaatsen vol zijn kan er aan de overkant van de weg in de berm geparkeerd worden.

Heb je een boeking geplaatst tijdens openingstijden dan zijn jullie de hele dag welkom binnen de openingstijden.
Heb je een boeking geplaatst buiten openingstijden dan zijn jullie welkom vanaf een half uur voor aanvang van de activiteit.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

divers aanbod
van half uur tot dagvullend
60+ alpaca’s op onze boerderij
max. 60 personen
0-99 jaar
vanaf 5 euro p.p.
IMG_7926
Inge_Pieck_Fotografie-69
Inge_Pieck_Fotografie-75

Maak je bezoek compleet