Skip to content
IMG_7654
IMG_7547
yoga

Groepsuitjes

Bijzondere activiteiten met alpaca's voor jong en oud

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een groepsuitje in het gezellige Brabant? Wij bieden bijzondere activiteiten aan met onze alpaca’s. Een actief, maar toch ontspannend uitje. Geschikt voor vele gelegenheden van jong tot oud, denk aan een familiedag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje.

Alpacawandeling: 1,5 uur
Op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we om gezellige en leuke foto’s te maken van jullie gezelschap met de alpaca’s. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Kosten
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 290 euro voor max. 13 personen. De kosten voor max. 12 extra deelnemers zijn 10 euro per persoon.

Alpaca meet & greet: 1 uur
Met heel veel enthousiasme leren we jullie tussen de alpaca’s wat voor dieren het zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 95 euro, vanaf 11 personen 9,50 euro per persoon.
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Yoga tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Kom tot ontspanning tussen de alpaca’s. Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. De yoga les is mogelijk van april t/m september.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 225 euro, vanaf 11 personen tot maximaal 18 personen 22,50 euro per persoon.

Veelgestelde vragen

Je kunt een groepsuitje boeken door te mailen naar info@alpacavorstenbosch.nl
Vermeld welke activiteit je wil boeken, welke datum je voorkeur heeft en met hoeveel personen je wil deelnemen.

Ja dat is mogelijk. Tijdens openingstijden kun je een tafel reserveren in de Alpacabar.
Wil je buiten openingstijden een activiteit combineren met een lunch of een high tea dan is dit mogelijk vanaf 8 personen.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een boeking plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je 50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Parkeren van de auto’s kan op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Indien de parkeerplaatsen vol zijn kan er aan de overkant van de weg in de berm geparkeerd worden.

Heb je een boeking geplaatst tijdens openingstijden dan zijn jullie de hele dag welkom binnen de openingstijden.
Heb je een boeking geplaatst buiten openingstijden dan zijn jullie welkom vanaf een half uur voor aanvang van de activiteit.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

divers aanbod
van 1 uur tot dagvullend
60+ alpaca’s op onze boerderij
max. 60 personen
0-99 jaar
vanaf 9,50 euro p.p.
IMG_7926
Inge_Pieck_Fotografie-69
Inge_Pieck_Fotografie-75

Maak je bezoek compleet