Bedrijfsuitje Brabant

Ontdek wat je allemaal kunt doen tijdens je bedrijfsuitje in Brabant.

Bedrijfsuitje in Brabant met alpaca’s 

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsuitje in Brabant? Dan ben je hier op de goede plek. Plan jouw teamuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje tussen de alpaca’s. Wij hebben verschillende activiteiten voor grote en kleine groepen. Een actief, maar toch ontspannend bedrijfsuitje.

Alpacawandeling:
Op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we om gezellige en leuke foto’s te maken van jullie gezelschap met de alpaca’s. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Kosten wandeling 1,5 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 294 euro voor max. 12 personen. Vanaf 13 personen tot maximaal 25 personen zijn 20 euro per persoon.

Kosten wandeling 1 uur
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 240 euro voor max. 12 personen. Vanaf 13 personen tot maximaal 25 personen zijn 17,50 euro per persoon.

Alpaca meet & greet: 1 uur
Met heel veel enthousiasme leren we jullie tussen de alpaca’s wat voor dieren het zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 105 euro. Vanaf 11 personen tot maximaal 40 personen zijn de kosten 9,50 euro per persoon.

Alpaca’s voeren: 30 minuten
Je gaat onder begeleiding de alpaca’s voeren in de wei. Er is een collega  aanwezig die uitleg geeft over de omgang met de dieren en vragen kan beantwoorden. Uiteraard krijg je ook de gelegenheid om gave foto’s te maken van en tussen de alpaca’s. Onze collega helpt je met liefde als je een foto wil van je hele gezelschap tussen de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn t/m 15 personen 82,50 euro. Vanaf 16 personen tot maximaal 40 personen zijn de kosten 5 euro per persoon.

Yoga tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Kom tot ontspanning in de wei tussen de alpaca’s. Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. Bij slecht weer kan de yoga les niet plaatsvinden, het is mogelijk om dan de les om te boeken naar een alpaca meet & greet of deze te annuleren.

De yoga les is mogelijk van mei t/m september. Beschikbaarheid op zaterdag en zondag, andere dagen in overleg. Deelname vanaf 16 jaar.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 225 euro, vanaf 11 personen tot maximaal 15 personen 20 euro per persoon.

Bootcamp tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Zin in een echte boeren work-out? Plan dan een bootcamp in de weide tussen de alpaca’s. We starten met een warming up en daarna ga je onder begeleiding een uurtje lekker buiten sporten. Tijdens de bootcamp geniet je van de aanwezigheid van een kudde alpaca’s om je heen. Na de les krijgt ieder een bekertje voer, zodat je de alpaca’s nog uit de hand te eten kunt geven. Ondertussen kun je vaak ook voelen hoe zacht hun wol is. Beschikbaarheid op zondagochtend, andere dagen in overleg.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 200 euro, vanaf 11 personen 18 euro per persoon. Maximale groepsgrootte in overleg.

Unieke vergaderlocatie  

Je kunt ook op onze alpacaboerderij terecht om te vergaderen. Wij bieden onze Alpacabar aan als unieke vergaderlocatie. Je kunt hier terecht met grote groepen tot 70 personen. Hier heb je alle ruimte om te vergaderen, presenteren etc. Daarnaast kun je ook door de stallen en buitenruimtes lopen. Hier kun je de alpaca’s bewonderen en eventuele brainstormsessies voortzetten. Meer weten?

Veelgestelde vragen

Je kunt een bedrijfsuitje boeken door te mailen naar [email protected]
Vermeld welke activiteit je wil boeken, welke datum je voorkeur heeft en met hoeveel personen je wil deelnemen.

Ja dat is mogelijk. Tijdens openingstijden kun je een tafel reserveren in de Alpacabar.
Wil je buiten openingstijden een activiteit combineren met een lunch of een high tea dan is dit mogelijk vanaf 15 personen.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een boeking plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je  50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als je geen risico wil lopen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee kun je annuleren of verplaatsen t/m een kwartier van te voren. Je kunt namelijk niet iedere (ongewenste) situatie voorzien. Met een annuleringsverzekering kun je ook annuleren als de weersvoorspellingen niet goed zijn.
De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. De premie is 10% van de boekingswaarde.

Ja, onze locatie is ook te huur als vergaderlocatie. Meer informatie vind je op deze pagina.

Parkeren van de auto’s kan op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Indien de parkeerplaatsen vol zijn kan er aan de overkant van de weg in de berm geparkeerd worden.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

divers aanbod
van 30 minuten tot dagvullend
50+ alpaca’s op onze boerderij
max. 60 personen
0-99 jaar
vanaf €5,50 p.p.
Alpacawandeling-3.12.17-Vorstenbosch_GGD_Blooming-Picture_10
yoga
By Ann Photography_-172

Maak je bezoek compleet