Skip to content
DSC_5526
DSC_5385
Inge_Pieck_Fotografie-10-1920x1280

Bedrijfsuitje

Kies hier jouw bijzonder en actief bedrijfsuitje in Brabant.

Wat ga je doen?

Plan jouw teamuitje tussen de alpaca’s. Het plannen van een personeelsuitje kan meerdere aanleidingen hebben, zoals het verbeteren van het teamgevoel, bevorderen van creativiteit, break tijdens een vergaderdag, belonen van de medewerkers of als teambuilding.

Wij bieden verschillende activiteiten aan met onze alpaca’s. Een actief, maar toch ontspannend bedrijfsuitje.

Alpacawandeling: 1,5 uur
Op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we om gezellige en leuke foto’s te maken van jullie gezelschap met de alpaca’s. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Kosten
De kosten voor een privé alpacawandeling zijn 290 euro voor max. 13 personen. De kosten voor max. 12 extra deelnemers zijn 10 euro per persoon.

Alpaca meet & greet: 1 uur
Met heel veel enthousiasme leren we jullie tussen de alpaca’s wat voor dieren het zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 95 euro, vanaf 11 personen 9,50 euro per persoon.
Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.

Yoga tussen de alpaca’s: 1,5 uur
Kom tot ontspanning tussen de alpaca’s. Vanuit de yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van namen van dieren en elementen uit de natuur. Kom tijdens deze yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. We sluiten de les af met een glaasje yogi thee tussen de alpaca’s. Daarna krijg je nog de gelegenheid om de alpaca’s eten te geven en leuke foto’s te maken. De yoga les is mogelijk van april t/m september.

Kosten
De kosten zijn t/m 10 personen 225 euro, vanaf 11 personen t/m maximaal 18 personen 22,50 euro per persoon.

Veelgestelde vragen

Je kunt een bedrijfsuitje boeken door te mailen naar info@alpacavorstenbosch.nl
Vermeld welke activiteit je wil boeken, welke datum je voorkeur heeft en met hoeveel personen je wil deelnemen.

Ja dat is mogelijk. Tijdens openingstijden kun je een tafel reserveren in de Alpacabar.
Wil je buiten openingstijden een activiteit combineren met een lunch of een high tea dan is dit mogelijk vanaf 8 personen.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een boeking plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je  50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als we vanuit onze zijde dienen te annuleren vanwege overheidsmaatregelen rondom het corona virus ontvang je een voucher om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Als je geen risico wil lopen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee kun je annuleren of verplaatsen t/m een kwartier van te voren. Je kunt namelijk niet iedere (ongewenste) situatie voorzien. Met een annuleringsverzekering kun je ook annuleren als de weersvoorspellingen niet goed zijn.
De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. De premie is 10% van de boekingswaarde.

Ja, onze locatie is ook te huur als vergaderlocatie. Meer informatie vind je op deze pagina.

Parkeren van de auto’s kan op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein. Indien de parkeerplaatsen vol zijn kan er aan de overkant van de weg in de berm geparkeerd worden.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

divers aanbod
van 45 minuten tot dagvullend
50+ alpaca’s op onze boerderij
max. 60 personen
0-99 jaar
vanaf €7,50 p.p.
Alpacawandeling-3.12.17-Vorstenbosch_GGD_Blooming-Picture_10
yoga
By Ann Photography_-172

Maak je bezoek compleet