Alpaca boerderij 2

Alpaca knuffelen brabant

Boek één of meerdere activiteiten. Bekijk alle informatie op onze site.

Onze boerderij

Alpaca’s zijn superlieve, zachte en nieuwsgierige dieren. Kom er tijdens een Meet & Greet achter wat hun gewoontes zijn en leer meer over hun bijzondere wol. Vergeet ook zeker niet om tussendoor leuke foto’s te maken. Zo kun je ze later terugkijken of laten zien aan je vrienden en familie. Heb je tijdens de activiteiten vragen? Stel ze dan aan onze enthousiaste verzorgers.

Bij ons worden de alpaca’s goed verzorgd. Ze zijn allemaal gezond en tevreden. Alpaca’s zijn echte kuddedieren, maar ook nieuwsgierig naar mensen. Ze hopen vooral dat je wat te eten voor ze bij hebt en dan laten sommige zich ook aaien. Leer ze kennen tijdens een wandeling met een alpaca in natuurgebied De Maashorst. Dit jaar verwachten we meer dan 15 nieuwe veulens. Kom je ze bezoeken?

Als je honger hebt, kun je genieten van een picknick met een goed gevulde mand met eten. Je kunt deze mand lekker opeten terwijl je tussen de alpaca’s in de weide zit, waar ze vrij rondlopen. Als je liever aan tafel zit, kun je genieten van een heerlijke high tea in onze speciale Alpacabar, die zich niet tussen de alpaca’s bevindt. Na het eten kun je uiteraard wel een bakje voer kopen om aan de alpaca’s te voeren.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143