Picknicken met alpaca's

Kom picknicken met alpaca's en geniet van een goed gevulde picknickmand.

Alpaca picknick?

Geniet van een unieke en gezellige picknick tussen onze lieve alpaca’s. Neem met je gezelschap plaats op één van de picknickkleden en laat je verrassen met een heerlijk gevulde mand vol lekkers als volwaardige lunch. Terwijl je ontspant en geniet van de natuur en onze schattige dieren, krijgen jullie ook een bakje voer voor de alpaca’s. Zo kunnen ook zij lekker mee lunchen. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar je kunt ze tijdens het voeren wel proberen te aaien.

Reserveren kan hier.

Elke alpaca in de weide heeft zijn eigen unieke karakter en persoonlijkheid. Sommige zullen jullie nieuwsgierig benaderen, terwijl anderen jullie liever van een afstandje observeren. Soms gebeurt het dat een alpaca er op je kleedje bij komt liggen. Mis deze kans niet en bezoek ook zeker onze andere alpaca’s voor of na de alpaca picknick. Boek nu jouw onvergetelijke alpaca picknick bij ons.

Het picknicken met alpaca’s is bij beschikbaarheid te boeken tot uiterlijk 17.00 uur de dag van tevoren.

Inhoud picknick met alpaca’s:
De inhoud is als volgt onder voorbehoud van wijzigingen.

Volwassenen:
– Bruine rustique bol met ham, kaas en salade
– Kaasstengel
– Koffiebroodje
– Druiven
– Yoghurtje
– Appelsap

Kinderen:
– Krentenbol
– Boter
– Kaasstengel
– Druiven
– Danoontje
– Alpaca knuffeltje
– Onbeperkt ranja en water

Wij hebben geen leeftijdsgrens gehangen aan de kinder alpaca picknick. Op basis van de inhoud kunnen jullie het beste zelf bepalen of je een volwassen of kinder picknick wil boeken.

Mocht je het geen lekker weer vinden om buiten te picknicken, dan kun je er ook voor kiezen om te picknicken in de alpaca lounge.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt dan picknicken in de alpaca lounge. Dit is een afgesloten ruimte, die op dat moment alleen toegankelijk is voor gasten die de picknick hebben geboekt. Daar schuil je gezellig samen met alpaca’s voor de regen of de kou.
De alpaca’s hebben een eigen verblijf in de lounge en jullie kunnen rondom plaatsnemen op de banken. Jullie zijn dus gescheiden door een laag hek. Vanaf achter het hek kun je deze alpaca’s voeren, maar je kunt ook nog voeren op stal bij de andere alpaca’s.

Jazeker. We hebben een speciale kinder picknick met een lagere prijs. Voor kinderen jonger dan 4 jaar mag je zelf iets meenemen. Je hoeft voor hen niet te boeken, maar kunt wel vermelden dat ze meekomen bij de opmerkingen.

 

Je kunt tot uiterlijk een dag vooraf allergieën doorgeven en daar proberen we rekening mee te houden.
Mocht dit niet mogelijk zijn dan brengen we je op de hoogte.

De picknick kan:
– vegetarisch
– vegan: dan krijg je een groter toetje en geen muffin
– glutenvrij
– lactosevrij

Sporen van allergenen kunnen niet worden uitgesloten.

Helaas kan de picknick niet koolhydraatarm worden aangeboden.

Heb je een voorkeur voor 2x wit of 2x bruin broodje geef dit dan ook vooraf door.
De bakker komt deze broodjes namelijk ‘s ochtends vers brengen en dan kunnen we hier niet meer van afwijken.

Honden zijn niet toegestaan tijdens één van onze activiteiten. Alpaca’s zijn namelijk bang voor honden.
Honden zijn wel toegestaan op het terras of in De Alpacabar, maar mogen daar niet worden achtergelaten zonder hun eigen begeleider.

Wanneer je een boeking plaatst voor de picknick ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 24 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 24 uur voor de start van de activiteit zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

Bij slecht weer ook leuk in de Alpacalounge!
1,5 uur
tussen de alpaca’s
verspreide aankomst tussen 12 en 2 uur
0-99 jaar
€22,50, kinder picknick €16,50
DSC07720
DSC07232
DSC07385

Maak je bezoek compleet