FVN09542

Teamuitje

Een uniek idee voor een leuk teamuitje.

Wat kun je doen?

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een teamuitje? Boek dan bij ons een leuk teamuitje samen met alpaca’s. Ga bijvoorbeeld het bos in met de alpaca’s voor een wandeling. Of leer ze kennen tijdens een meet & greet. Hier kun je ze voeren, leuke foto’s maken en misschien wel aaien.

Zijn jullie op zoek naar iets actievers? Ga dan samen met je team voor een yogales of bootcamp midden in de wei, tussen de alpaca’s. Geniet van de natuur, de aanwezigheid van de alpaca’s en hoe zacht ze zijn. Na de les krijgt iedereen nog een bekertje voer om de alpaca’s eten te geven. Tip van ons: vergeet niet om leuke foto’s te maken met de alpaca’s en het team.

Zou je graag iets met je team willen eten? Kom dan voor of na een activiteit naar onze alpacabar voor een heerlijke lunch of high tea. Lijkt het je leuk om te eten tussen cria’s (baby alpaca’s)? Kom dan naar onze nieuwe alpaca lounge voor een alpaca pizza proeverij.

Ben je nog op zoek naar een originele vergaderruimte? Bekijk dan onze vergaderopties. Je kunt terecht in onze Alpacabar of buiten bij de alpaca’s.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143