FVN09542

Personeelsuitje

Ontdek de verschillende activiteiten voor een uniek personeelsuitje 

Wat kun je doen?

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een personeelsuitje? Boek dan één of meerdere activiteiten met alpaca’s. Maak kennis met onze alpaca’s tijdens een meet & greet en voer ze uit de hand. Of ga met al je collega’s het bos in tijdens een wandeling met alpaca’s en leer je ‘eigen’ alpaca extra goed kennen.

Een hapje eten? Dat kan! Je kunt namelijk voor of na een activiteit kiezen voor een heerlijke lunch of high tea. Deze vindt plaats in onze Alpacabar. Hier lopen de alpaca’s niet vrij rond. Lijkt het je leuker om wél tussen de alpaca’s te eten? Kies dan voor onze Alpaca pizza proeverij in de Alpaca lounge. Ben je benieuwd naar wat je bij ons nog meer kan doen voor leuke personeelsuitjes? Bekijk dan hier al onze activiteiten.

Ben je ook op zoek naar een unieke vergaderruimte? Dan ben je hier op de juiste plek. Je kunt bij ons namelijk vergaderen in onze Alpacabar. Ook kun je ervoor kiezen om buiten te vergaderen bij de dieren. Je hebt volop de ruimte. Dit is, in combinatie met de lieve alpaca’s, goed voor lichaam en geest.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143