Alpaca boerderij 2

Origineel bedrijfsuitje 

Een origineel bedrijfsuitje samen met je collega’s.

Wat kun je doen?

Geen zin meer in standaard en op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij bieden diverse activiteiten aan tussen de alpaca’s. Een leuke dag voor volwassenen en een unieke ervaring in één. Zo is het mogelijk om met alpaca’s te wandelen, deze te voeren en om te picknicken in de weide. Bekijk hier alle beschikbare activiteiten voor jouw bedrijfsuitje. 

Naast de actieve dingen die je kan doen met alpaca’s bieden wij ook de mogelijkheid om te komen lunchen en/ of dineren. Zo zou je gezamenlijk aan kunnen sluiten bij de high tea. Dit bestaat uit een goed verzorgde lunch van hartig met zoet, die plaatsvindt in onze Alpacabar. Hier zullen de alpaca’s niet rondlopen. Liever wel in gezelschap van de alpaca’s eten? Dat is ook mogelijk! Kies dan voor de picknick tussen de alpaca’s of het pizza diner.

Nog op zoek naar een originele locatie om te vergaderen? Dan kun je bij ons terecht. Onze alpacabar biedt de ruimte om zowel te vergaderen als te presenteren. Het is een omgeving die kan bijdragen aan creatieve brainstormsessies. Laat je vooral inspireren door de unieke omgeving. 

Combineer de beschikbare activiteiten met de lunch- en diner opties, zo zorg je voor een dag vullend programma tussen de alpaca’s. We ontvangen jullie graag!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143