Alpaca boerderij 2

Leuk uitje voor vriendinnen

Een uniek en leuk uitje voor vriendinnen.

Wat kun je doen op de alpacaboerderij?

Ben jij aan de beurt om een uitje te plannen of gewoon op zoek naar een origineel en leuk uitje voor vriendinnen? Dan hebben we iets voor je. We hebben namelijk activiteiten met alpaca’s en je kunt blijven eten. Ze zijn lief, sociaal, zacht en knap. Wat wil je nog meer?

De activiteiten

Je kunt bij ons op verschillende manieren tijd doorbrengen met de alpaca’s. Zo kun je ze namelijk op een rustige manier leren kennen tijdens een meet & greet of het voeren. Je krijgt uitleg van de verzorgers, kunt ze aaien en leuke foto’s maken. Wil je op pad met ze? Kies dan voor de alpaca wandeling. Je gaat dan met je groep en de alpaca’s wandelen in natuurgebied de Maashorst. 1,5 uur qualitytime met de alpaca’s en je vriendinnen.

Blijven jullie eten?

Het vriendinnenuitje beginnen of afsluiten met een hapje eten? Dat kan. Je kunt ze namelijk combineren met de activiteiten. In onze Alpacabar kun je terecht voor de high tea. Hier kun je rustig genieten van een heerlijke lunch zonder de alpaca’s. Eten mét de alpaca’s? Dan nodigen we graag uit voor de alpaca picknick. Haal je lunch af bij de foodtrailer, zoek een mooi plekje uit in de wei en geniet van een heerlijke picknick tussen de alpaca’s. Voor de alpaca’s krijg je een bekertje voer. Of sluit aan bij het nieuwe pizza diner aan de alpacaweides.

Dus, organiseer jij het leukste uitje met je vriendinnen tussen de alpaca’s? Bekijk onze openingstijden en reserveer. Tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143