Alpaca boerderij 2

Leuke uitjes voor het gezin

Verschillende leuke uitjes voor het gezin met alpaca’s.

Onze alpacaboerderij

Ben je op zoek naar originele en leuke uitjes voor het gezin? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben namelijk verschillende activiteiten met alpaca’s. Unieker krijg je het niet. Kies een van de activiteiten en combineer het met een hapje eten voor het ideale uitje.

Welke activiteiten zijn er?

Je kunt kiezen uit meerdere activiteiten. Wat is meer jouw ding? Iets actievers of juist niet? Ben je meer van de rustige activiteiten, kies dan voor de meet & greet. Leer de alpaca’s op een laagdrempelige manier kennen en kom alles over ze te weten. Laat ze uit je hand eten en maak mooie foto’s. Op zoek naar iets actievers? Ga dan voor de alpaca wandeling. Vertoef 1,5 uur in de bossen met een alpaca aan je zijde. Voel hoe zacht ze zijn en vergeet ook hier niet om gave foto’s te maken. Bekijk al onze activiteiten.

Blijven eten?

Naast onze activiteiten hebben we ook verschillende eetarrangementen. Deze kun je goed met elkaar combineren. Je kunt kiezen of je wel of niet tussen de alpaca’s eet. Eet je liever zonder ze? Dan kun je aansluiten bij de high tea of lunch in de Alpacabar. Lijkt het je wel leuk om in het bijzijn van de alpaca’s te eten? Kies dan voor de pizza proeverij of de alpaca picknick.

Daarnaast hebben we ook een gloednieuw dinerconcept: SUGO pizza, a la carte. Deze vindt plaats op het terras aan de alpacaweide. Geniet in de Alpacalounge van heerlijk eten en uitzicht op de alpaca’s. Dus, jouw leuke uitje voor het gezin organiseren bij ons? Reserveer dan jouw plekje. Er wachten meer dan 60 alpaca’s op je. We hebben genoeg parkeerplek, ook voor elektrische auto’s. Tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143