Alpaca boerderij 2

leuke uitjes voor 2 volwassenen

Organiseer leuke uitjes voor 2 volwassenen tussen de alpaca’s.

Wat kun je doen op de alpacaboerderij?

Het is weer zover, jij moet iets plannen. Of ben je gewoon aan het zoeken naar leuke uitjes voor 2 volwassenen? Dan zit je hier goed. Onze alpaca’s staan klaar om met jou op pad te gaan. We hebben verschillende activiteiten met ze. Actief en minder actief. Ook kun je blijven eten, met en zonder de alpaca’s. Waar kies jij voor?

Alpaca activiteiten

Je kunt de alpaca’s op verschillende manieren ontmoeten. Op een rustige manier? Leer ze dan kennen tijdens een meet & greet. Je begint in de stal. waar onze verzorgers je alles vertellen over de prachtige dieren. Vervolgens ga je naar de wei. Hier kun je ze rustig voeren en voelen hoe zacht ze zijn. Ben je wel in voor iets actievers? Ga dan met ze wandelen. Je gaat 1,5 uur natuurgebied de Maashorst in, waar je gave foto’s met ze kan maken. Bekijk al de alpaca activiteiten.

Een hapje blijven eten

Voor of na een activiteiten kun je aansluiten bij de high tea. Je wordt goed verzorgd in onze Alpacabar, waar je rustig kunt eten zonder de alpaca’s. Tussen de alpaca’s eten? Dat kan! Met de alpaca picknick kun je een heerlijke lunch afhalen en krijg je een bekertje voer voor de alpaca’s. Vervolgens kun je een plekje zoeken in de wei waar je het op kunt eten en kunt genieten van de alpaca’s om je heen. Een lekkere lunch, de alpaca’s voeren, foto’s met ze maken, klinkt goed toch? Of sluit aan bij ons nieuwe pizza diner op het terras aan de alpacaweides. 

Dus, leuke uitjes voor 2 volwassenen? Onze alpaca’s wachten op je. Bekijk onze openingstijden en reserveer.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143