Alpaca boerderij 2

Leuke uitjes Brabant

Unieke en leuke uitjes in Brabant tussen de alpaca’s.

Hoe stel jij het uitje samen?

Op onze alpacaboerderij wachten meer dan 60 alpaca’s om met jou op pad te gaan. Je kunt ervoor kiezen om enkel een activiteit te doen of dit te combineren met een andere activiteit of een van de lunch of diner opties. Combineren is mogelijk. Je kunt bij ons terecht met zowel kleine als grote groepen. Originele en leuke uitjes in Brabant vind je bij ons.

Welke activiteiten zijn er?

Zijn jullie op zoek naar iets actiefs? Sluit aan bij de alpaca wandeling en duik 1,5 uur de bossen in met een alpaca aan je zijde. Je kunt leuke foto’s maken en ze proberen te aaien. Op zoek naar iets laagdrempeligers? Kies dan voor de meet & greet. Je komt alles over ze te weten en kunt ze voeren. Voel hoe zacht ze zijn en maak leuke selfies. Bekijk al onze activiteiten.

Blijven eten

Voor of na een activiteit blijven eten? Dat kan! In onze Alpacabar kun je rustig eten zonder de alpaca’s. Als het je leuk lijkt om wel tussen of bij de alpaca’s te eten, dan hebben we iets voor je. Tijdens de alpaca picknick geniet je van heerlijke lunchgerechten in de wei tussen de alpaca’s. Voor hen krijg je een bekertje voer, zodat je gezellig samen kunt lunchen. In de Alpacalounge of op ons terras, met uitzicht op de alpacaweides, kun je aansluiten bij het pizza diner.

Dus, leuke uitjes in Brabant doe je tussen de alpaca’s. Bekijk onze openingstijden en reserveer jouw unieke uitje.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143