FVN09542

Leuk bedrijfsuitje brabant

Een leuk bedrijfsuitje zoals wandelen met of een pizza proeverij tussen de alpaca’s

Wat kun je doen?

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje voor jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben verschillende activiteiten samen met alpaca’s. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling met een alpaca aan je zijde in het bos of een meet & greet. Zo leer je de alpaca’s goed kennen.

Een bedrijfsuitje staat vaak in het thema van teamgevoel, bevordering van creativiteit of gewoon om je medewerkers en collega’s te belonen. Hoe kan je dit nou beter doen dan tijdens een yogales tussen de alpaca’s? Hou je meer van iets actiefs? Dan is een bootcamp tussen de beestjes wel iets voor jullie. Kortom, er is genoeg te doen. Onze activiteiten zijn ook goed met elkaar te combineren. Zo zou je er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om voor of na een activiteit aan te schuiven bij een high tea.

Daarnaast kun je ook bij ons vergaderen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht in onze Alpacabar. Lijkt het je leuk om buiten te vergaderen bij de dieren of een vergadersessie te combineren met een activiteit? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier alle vergaderopties.

Voor een leuk bedrijfsuitje in Brabant kun je dus bij ons terecht. Onze boerderij ligt in Vorstenbosch. Zien we jou ook binnenkort?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143