Alpaca boerderij 2

Groepsuitje Eindhoven

Vier jouw groepsuitje bij Alpacaboerderij Vorstenbosch. Half uurtje rijden vanaf Eindhoven.

Wat kun je doen?

Onze alpaca boerderij ligt slechts 30 minuten vanaf Eindhoven. 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel idee voor jouw groepsuitje? Dan hebben we iets voor je. Op onze alpacaboerderij hebben we verschillende activiteiten met alpaca’s. Zo zou je kunnen gaan wandelen in natuurgebied De Maashorst. Tijdens de wandeling word je vergezeld door alpaca’s. Je hebt genoeg tijd om leuke foto’s en selfies met ze te maken. Bekijk hier alle activiteiten die geschikt zijn voor een groepsuitje. Kun je niet genoeg van ze krijgen? Geen probleem! Onze activiteiten kun je namelijk combineren.

Lijkt het je leuk om een hapje te blijven eten met de groep? Dat kan! Geniet bijvoorbeeld van een goed verzorgde high tea in onze alpacabar. Hier lopen de alpaca’s niet rond. Eet je liever wel tussen de alpaca’s? Schuif dan aan bij de pizza proeverij in onze nieuwe Alpaca lounge.

Vergaderen op de alpacaboerderij

Ontdek een buitengewone vergaderervaring op onze alpaca boerderij. Maak gebruik van onze Alpacabar als inspirerende vergaderruimte. Verken daarnaast de stallen en buitenruimtes om samen te brainstormen of creatieve ideeën op te doen. Wil je meer weten? Lees hier meer.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143