Alpaca boerderij 2

Groepsuitje Den Bosch

Een uniek groepsuitje voor elke groep.

Wat kun je doen?

Onze alpaca boerderij ligt slechts 25 minuten vanaf Den Bosch. Wij hebben verschillende groepsactiviteiten. Ideaal voor kleine of grote groepen. Ga bijvoorbeeld de weide in (of stal bij regen) en leer de alpaca’s écht goed kennen tijdens een Meet & Greet. Lekker de buitenlucht in met de dieren? Neem de alpaca’s aan je zijde mee met een wandeling door natuurgebied De Maashorst. 

Is jullie groep naar iets actievers op zoek? Kom erachter wie het meest fanatiek is tijdens een bootcamp. Deze vindt plaats in de weide tussen de alpaca’s. Of kom tot rust en ontspan tijdens een yogales. Ook hierbij ben je in het gezelschap van onze schattige dieren. Bekijk hier alle activiteiten voor een groepsuitje. 

Ga voor of na de activiteit gezellig eten met je groep. Sluit bijvoorbeeld aan bij onze nieuwe Pizza proeverij in de alpaca lounge. Ook hierbij zijn de alpaca’s weer aanwezig. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om zonder de alpaca’s te eten. Ga dan voor een heerlijke high tea of lunch in de alpacabar. 

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143