Alpaca boerderij 2

Groepsuitje Den Bosch

Organiseer jouw unieke groepsuitje bij Den Bosch tussen de alpaca’s.

Onze alpacaboerderij

Ben jij een groepsuitje bij Den Bosch aan het plannen? Onze alpaca’s staan voor je klaar! Je kunt bij ons terecht voor verschillende activiteiten met alpaca’s. Deze kun je goed met elkaar combineren of met een hapje eten. Zo maak je er een compleet uitje van. Kleine en grote groepen.

Wat voor activiteiten zijn er?

Onze activiteiten zijn voor kleine en grote groepen. Je kunt bijvoorbeeld met de alpaca’s gaan wandelen. Per tweetal loopt er een alpaca met je mee. Tijdens de tocht van 1,5 uur heb je alle tijd om leuke foto’s met ze te maken. Of sluit aan bij de meet & greet. Onze verzorgers kunnen je alles vertellen over de alpaca’s. Voel hoe zacht ze zijn terwijl je ze wat voer geeft. Je kunt ook meerdere activiteiten op een dag doen of combineren met een hapje eten.

Eten op de alpacaboerderij

Het groepsuitje compleet maken met een diner of lunch? Dat kan! Je kunt kiezen uit verschillende opties. Zo kun je rustig eten zonder de alpaca’s in de Alpacabar. Sluit daar aan bij de gezellige high tea. Tussen de alpaca’s eten? Ook dat kan! Zeker nu het weer mooi weer begint te worden, is de alpaca picknick misschien wel iets voor jullie. Je krijgt een strippenkaart en kunt je lunchgerecht zelf afhalen bij de foodtrailer. Kies met je dekentje een plekje uit in de weide en geniet van de aanwezigheid van de alpaca’s. Je krijgt van ons een bekertje voer om aan ze uit te delen. Daarnaast kun je ook nog dineren in de Alpacalounge. Hier kun je gezellig zitten en eten van onze SUGO pizza menukaart. Weet jij al wat je doet?

Dus, jouw groepsuitje bij Den Bosch tussen de alpaca’s organiseren? Wij liggen op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Den Bosch. We hebben genoeg gratis parkeermogelijkheden, ook voor elektrische auto’s. Tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143