Alpaca boerderij 2

Familie uitje Brabant 

Organiseer jouw complete familie uitje in Brabant tussen de alpaca’s

Onze alpaca boerderij

Met alpaca’s wandelen, de alpaca’s voeren, tussen ze eten, het kan allemaal. Regel alles van A-Z. Het uniekste familie uitje van Brabant. Lees meer over alle activiteiten en eetmogelijkheden. Voor zowel kleine als grote groepen.

Alpaca activiteiten

Wij hebben verschillende activiteiten met alpaca’s. Zo kun je ze op een laagdrempelige manier leren kennen tijdens een meet & greet of het voeren. Voel hoe zacht ze zijn en kom alles over ze te weten. Onze enthousiaste verzorgers staan voor je klaar. Ben je op zoek naar wat actievers? Dan kun je ook met ze gaan wandelen. Je verdwijnt 1,5 uur in natuurgebied De Maashorst. Loop een mooie route en begeleid de alpaca aan je zijde. Benieuwd naar wat je nog meer kunt doen? Bekijk al onze activiteiten.

Eten op de alpacaboerderij

Lekker eten en schattige alpaca’s. Klinkt goed, toch? Op onze alpaca boerderij kun je kiezen uit verschillende eetarrangementen. In onze Alpacabar kun je gezellig aansluiten bij de high tea. Hier geniet je rustig van je eten zonder de aanwezigheid van de alpaca’s. Wel met de alpaca’s eten? Kies dan voor de alpaca picknick. Je kunt lunchgerechten afhalen bij de foodtrailer en plaatsnemen in de wei. Naast je eigen eten krijg je van ons ook een bekertje voer om te delen met de alpaca’s. Je kunt er ook nog voor kiezen om te dineren op ons terras. Tijdens dit pizza diner heb je keuze uit een uitgebreide menukaart en heb je een mooi uitzicht op de alpacaweides.

Dus, plan jij jouw familie uitje in Brabant tussen de alpaca’s? Je kunt de activiteiten met elkaar combineren of met een van de lunch of diner opties. Zo maak je er een compleet uitje van. Check onze openingstijden en tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143