Skip to content

Sun Star Mandalorian

Naam

Sun Star Mandalorian

Geboortedatum

4 april 2021

Geslacht

Hengst

Kleur

Bruin

Vader

AHL Peruvian Tru Highlander

Moeder

Shamarra Roaring Meg ET

Wolstatistieken

2021 – Micron 14.7 – SD 3.1 – CF 100%

Showresultaat

Welt der Alpakas Buchloe 2021 1ste plaatse / Reserve Color Champion bruin

Dektarief

€ 1000 excl. btw

Omschrijving

Mandalorian straalt met een goede dichtheid, fijnheid, uniformiteit en een extreem goede vachtlengte en dat in donkerbruin. Zijn lichaamsbouw is correct en hij heeft het typische Highlander hoofd van zijn vader geërfd.

Sun Star Mandalorian stamt af van de topmerrie Shamarra Roaring Meg ET en de 7-voudig Best of Show hengst: AHL Peruvian Tru Highlander.

Zijn moeder, Shamarra Roaring Meg ET, stamt af van een van de meest succesvolle embryotransfers ter wereld. Patagonia Celtic Rising Sun en Lee Carrow Seventh Heaven. Deze twee fawn-gekleurde dieren hebben het fokken van Canchones in de jaren 2008-2012 aanzienlijk verbeterd. Patagonia Celtic Rising Sun overtuigt onder andere door zijn goede vachtlengte, dichtheid en zeer goede fijnheid. Verder heeft Mandalorians moeder Roaring Meg alle kwaliteiten die je in een elite fokmerrie wenst: fijnheid, dichtheid, hoogfrequente krimp, vachtlengte, uniformiteit, correcte lichaamsbouw en een topafstamming.

Zijn vader, AHL Peruvian Tru Highlander, is een begrip in de Europese alpacafokkerij. Goede lichaamsbouw, zeer fijne vezels, geweldige glans, sterke krimp en zachte handle. Hij stamt af van Lysterfield Truman en Aviana Farms Harmony. Truman heeft een aanzienlijke invloed gehad op de Europese alpacafokkerij. Highlanders show resultaten zijn 4 x Grand Champion, 2 x Reserve Champion, 8 x Color Champion en 2x Reserve Color Champion.

Op dit moment dekt Mandalorian nog niet. We hopen dat hij in de zomer van 2023 zal starten met dekken.