Bezoek onze alpacafarm

Ieder weekend geopend
Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. Check voor uitzonderingen onze openingstijden onder contact. We vinden het leuk dat op deze manier meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de alpaca. De entree is daarom gratis.

Meer leren over de alpaca’s
We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hekwerk, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.

Alpaca’s voeren
Wil je het geluk een beetje helpen dan kun je een bekertje voer kopen in De Alpacabar. Buiten geven we geen garantie dat ze komen eten, omdat ze dan volop gras tot hun beschikking hebben. Wanneer het slecht weer is en in de winter staan er altijd dieren binnen, zodat het ook een leuk uitje is bij slecht weer.

Speurtocht voor de kinderen
Voor de kinderen is er een gave alpaca Chilli speurtocht beschikbaar.

Lunch of high tea in de Alpacabar
Een bezoekje kun je combineren met een drankje, ijsje, lunch of high tea in onze alpacabar. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Vanuit de bar en vanaf het terras kijk je uit over de alpaca weides. Je kunt daarna meteen een kijkje nemen in onze alpacashop bij onze alpacawollen knuffels, sjaals, sokken en andere alpacawollen producten.

Alpaca meet & greet
Het betreden van de weides en het verblijf kan enkel onder begeleiding. Daarvoor kun je een alpaca meet & greet boeken. Er wordt dan meer verteld over de alpaca’s en daarna kun je ze voeren en evt. aaien. Je kunt deelnemen aan de open inschrijving of een meet & greet boeken met je eigen familie of groep. Lees hier meer over de meet & greet en reserveer direct.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews