Bezoek onze alpacafarm

Onze boerderij kan in aangepaste vorm open blijven voor bezoekers. Dit gaan we doen met gewijzigde openingstijden. We zijn voorlopig iedere zaterdag en zondag geopend van 11.00 uur tot 15.30 uur.

Alpacashop
De Alpacabar is nu ingericht als shop en is vrij te bezoeken. Kom een kijkje nemen voor je december cadeau’s!
Je kunt onze alpaca’s bezoeken als je één van onze activiteiten reserveert.

Activiteiten met de alpaca’s
Door de nieuwe maatregelen blijft het voor ons mogelijk om met kleine aanpassingen de volgende activiteiten te organiseren.

Extra voer kopen
Wil je na je activiteit een extra bekertje voer kopen, dan kan dat voor 1,50 euro.

Meer leren over de alpaca’s
We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. De veulens die rondspringen door de wei zijn heerlijk om naar te kijken. Wanneer het slecht weer is staan er altijd dieren binnen, zodat het ook een leuk uitje is bij slecht weer.

Take Away
We bieden take away aan voor drankjes. Dus geniet van een warme chocomel tijdens je bezoek. 

Alpacashop
In onze alpacabar hebben we ook een winkel. Deze mag open blijven en is nu lekker ruim, zodat hier op afstand gewinkeld kan worden tussen onze alpacawollen knuffels, sjaals, plaids, sokken, dekbedden en andere alpaca gerelateerde producten.

Spelen op de boerderij
Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze boerderij. Er is een grote zandbak met een waterpomp en modderkeuken en een trampoline. Daarnaast zijn er vier cavia’s; Minnie, Peppa, Masha en Nijntje. Je mag in het caviahok, zodat je de cavia’s op schoot kunt nemen en aaien. Wil je even rustig spelen, zoek dan een rustig hoekje en kleur onze Alpaca Chilli kleurplaat mooi in.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews