Alpaca boerderij 2

Bedrijfsuitje Utrecht

Uniek bedrijfsuitje bij Utrecht

Wat kun je doen?

Voor een bedrijfsuitje op onze alpacaboerderij is het ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht. 

Wij hebben verschillende activiteiten voor kleine en grote groepen. Ideaal dus voor een bedrijfsuitje. Je kunt bijvoorbeeld gaan wandelen met alpaca’s. Deze activiteit vindt plaats in natuurgebied De Maashorst. Daarnaast zou je kunnen gaan voor een meet & greet. Je hebt genoeg tijd om leuke foto’s te maken en ze te voeren. Bekijk hier al onze groepsactiviteiten. Lijkt het je leuk om meerdere activiteiten op een dag te doen? Dat kan. Je kunt ze namelijk gemakkelijk met elkaar combineren.

Een hapje blijven eten om het bedrijfsuitje goed te beginnen of af te sluiten? Geen probleem! Sluit bijvoorbeeld aan bij de goed verzorgde high tea. Deze vindt plaats in onze Alpacabar. Hier lopen geen alpaca’s rond. Lijkt het je leuk om wel bij de alpaca’s te eten? Kom dan naar onze nieuwe Alpacalounge. Hier geniet je van een heerlijke pizza proeverij in het gezelschap van de schattige alpaca’s.

Vergaderlocatie

Naast de vele activiteiten, kun je ook op onze alpacaboerderij terecht om te vergaderen. Wij bieden de Alpacabar aan als unieke vergaderlocatie. Hier heb je ruimte genoeg om te vergaderen, presenteren etc. Tussendoor kun je verder brainstormen of je creativiteit een boost geven in de stallen en buitenruimtes bij de alpaca’s. Meer weten? Lees hier verder.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143