Alpaca boerderij 2

Bedrijfsuitje Nijmegen 

Origineel bedrijfsuitje omgeving Nijmegen.

Wat ga je doen?

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een half uur rijden vanaf Nijmegen. Op onze boerderij lopen inmiddels al 70+ alpaca’s rond. We organiseren verschillende activiteiten met alpaca’s voor groepen. Ga met je collega’s bijvoorbeeld voor een wandeling in het bos met een alpaca aan je zijde. Of leer ze goed kennen, voer ze uit de hand en maak te gekke foto’s tijdens een Meet & Greet. Zijn jullie wat actiever ingesteld? Ga dan voor een yogales of bootcamp midden in de weide, omringd door alpaca’s. Bekijk hier alle groepsactiviteiten. 

Lijkt het je leuk om met je collega’s te blijven eten? Dan hebben wij een leuk aanbod. Je kunt namelijk met heel de groep genieten van een heerlijke high tea. Deze vindt plaats in de alpacabar. Hier lopen de alpaca’s niet los rond. Wil je wel graag tussen de diertjes eten? Kies dan voor een alpaca Pizza proeverij in onze nieuwe alpaca lounge. 

Ben je nog op zoek naar een unieke vergaderruimte? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Daarnaast kun je de brainstormsessies voortzetten in de stallen en buitenruimte. Hier kun je in een natuurlijke omgeving rondlopen of eventueel met groepjes uit elkaar gaan en ondertussen genieten van de aanwezigheid van de alpaca’s.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143