FVN09542

Bedrijfsuitje Eindhoven 

Een leuk bedrijfsuitje Eindhoven en omgeving. 

Wat kun je verwachten?

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Kom dan langs op onze alpaca boerderij. Onze boerderij ligt in Vorstenbosch. Dit is ongeveer een half uurtje rijden vanaf Eindhoven. Bij ons kun je terecht voor verschillende activiteiten. De alpaca’s zorgen voor een leuke en ontspannen sfeer voor jou en je collega’s. Hier zal nog dagen over nagepraat worden. Zeker wanneer je leuke foto’s met ze maakt. Kies bijvoorbeeld voor een alpaca Meet & Greet.

Op zoek naar iets actievers? Geen probleem! Kom tot ontspanning tijdens een yogales omringt door alpaca’s. Of kom in actie bij onze bootcamp in de weide. Voor of na de activiteit een hapje eten? Schuif dan met je collega’s aan bij onze lunch in de Alpacabar. Of sluit aan bij de Pizza proverij in onze nieuwe Alpaca lounge.

Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om te vergaderen. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van onze Alpacabar. Heb je interesse in vergaderen in de buitenlucht of wil je je vergadering combineren met een activiteit? Dat behoort eveneens tot de opties. Ontdek hier alle beschikbare vergadermogelijkheden. 

Reserveer jouw bedrijfsuitje hier. Zien we je snel?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143