FVN09542

Bedrijfsuitje Den bosch 

Een leuk bedrijfsuitje in Den Bosch en omgeving. 

Wat kun je verwachten?

Ben je op zoek naar een goed idee voor een bedrijfsuitje in Den Bosch en omgeving? Dan ben je hier op de juiste plek. Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Den Bosch en hebben we verschillende activiteiten met alpaca’s. Zo zou je bijvoorbeeld met ze kunnen gaan wandelen. Of wil je ze graag beter leren kennen tijdens een Meet & Greet?

Op onze boerderij lopen meer dan 70 alpaca’s rond, jong en oud. Sommige zijn zelfs deze zomer geboren. Tijdens de activiteiten kun je al je vragen stellen aan onze enthousiaste verzorgers. Ben je op zoek naar een wat actievere activiteit? Dat kan! Kies voor een yogales of een bootcamp tussen de alpaca’s.

Wil je graag meerdere activiteiten doen of lijkt het je leuk om er een hapje bij te eten? Ook dat kan. Sluit bijvoorbeeld aan bij onze high tea in de Alpacabar. Hier krijg je een goed verzorgde lunch. Onze activiteiten zijn makkelijk met elkaar te combineren. Dus, ben jij op zoek naar een uniek bedrijfsuitje bij Den Bosch en omgeving? Reserveer dan hier je plekken. Zien we jou ook binnenkort?

Bovendien bieden wij ook vergaderfaciliteiten aan. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te vergaderen in onze Alpacabar. Lijkt het je leuker om je vergadering in de buitenlucht te houden, bij de dieren, of om je vergadering te integreren met één van onze andere activiteiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Ontdek hier al onze beschikbare vergaderarrangementen

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143