Alpaca wandeling 4

Alpaca wandeling Limburg

Reserveer een alpaca wandeling, een uurtje rijden vanaf Limburg. 

Wat kan je verwachten tijdens de wandeling met alpaca’s?

Ontdek onze alpaca’s tijdens een onvergetelijke wandeling door het natuurgebied De Maashorst. Gedurende 1,5 uur lang kun je genieten van de alpaca’s en heb je alle tijd om deze beter te leren kennen. Met vragen over de alpaca’s kun je bij de verzorgers terecht, zij delen graag hun kennis. Vergeet niet om de herinnering vast te leggen door leuke selfies te maken!

 

Op onze boerderij genieten meer dan 70 alpaca’s van een heerlijk buitenleven en optimale verzorging. Voorafgaand aan de wandeling ontvang je een klein bakje voer van ons, hiermee kun je de alpaca’’s onderweg verwennen. 

 

Naast de wandeling kun je nog veel meer doen bij ons op de boerderij. Zo kun je voor of na de wandeling lekker ontspannen op ons terras, met prachtig uitzicht op de alpaca’s in de weide. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in onze alpaca shop, waar je een breed scala aan alpaca producten vindt, zoals sokken, dekens en meer. 

Onze activiteiten zijn ook goed met elkaar te combineren. Zo kun je kiezen voor een wandeling in de ochtend en een high tea in de middag. Zien we jou ook binnenkort?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143