Alpaca wandeling 4

Alpaca wandeling Limburg

Reserveer snel een alpaca wandeling. Uurtje rijden vanaf Limburg.

Wat ga je doen tijdens de alpaca wandeling?

Tijdens de alpaca wandeling duik je samen met een alpaca aan je zijde natuurgebied De Maashorst in. Hier ga je een tocht van 1,5 uur tegemoet. Tijdens de tocht heb je alle tijd om de alpaca’s te leren kennen. Heb je vragen over de alpaca’s? Stel ze dan aan de verzorgers. Zij kunnen je alles vertellen. En een kleine tip van ons: vergeet niet om leuke foto’s en selfies met ze te maken.

Alpacafarm Vorstenbosch ligt op ongeveer een uur rijden vanaf Limburg.

Op onze boerderij lopen ruim 60 alpaca’s rond. Ze worden hier elke dag goed verzorgd en krijgen alle ruimte. Alpaca’s houden er niet van om geknuffeld te worden. Wel kun je ze aaien, zeker wanneer je wat voer voor ze hebt. Voorafgaand aan de wandeling krijg je van ons een klein bakje voer mee.

Voor of na de wandeling kun je een drankje doen op ons terras. Vanaf hier kun je de alpaca’s in de weide goed bewonderen. Ook ben je van harte welkom om een kijkje te nemen in onze alpaca shop. Hier hebben we veel verschillende alpaca producten zoals alpaca sloffen, alpaca dekens en nog veel meer. Onze activiteiten zijn goed met elkaar te combineren. Sluit bijvoorbeeld na de wandeling aan bij een heerlijke high tea of duik voor een wandeling eerst de weide in voor een meet & greet met de alpaca’s.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143