Alpaca boerderij 2

Alpaca wandelen Utrecht

Benieuwd wat een wandeling inhoudt? 

Wat ga je doen?

Wandelen met alpaca’s in een natuurgebied. Klinkt als een mooie droom toch? Bij Alpacaboerderij Vorstenbosch doen we het echt. De boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden afstand van Utrecht. Tijdens een alpaca wandeling ga je 1,5 uur lang van de omgeving in natuurgebied De Maashorst.

De alpaca’s zijn lekker zacht en heel knap! Elke alpaca heeft een eigen karakter en z’n eigen looks. Daarnaast zijn ze allemaal kerngezond. Ze worden elke dag goed verzorgd door onze enthousiaste verzorgers. Tijdens de wandeling staan zij ook klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Vergeet tijdens de wandeling ook niet om een foto of selfie te maken. Hier is uiteraard genoeg tijd voor. Heb jij al een goede pose bedacht?

Voor en na de wandeling kun je genieten van een drankje op ons terras. Daarnaast kun je ook eens de shop binnenlopen. Misschien zijn lekker warme sokken van alpacawol iets voor jou? Je krijgt per tweetal een eigen alpaca. Alle personen vanaf 3 jaar dien je mee te nemen in de reservering. Wil je meer doen dan alleen een wandeling? Dat kan! Onze activiteiten zijn makkelijk met elkaar te combineren. Boek bijvoorbeeld een wandeling in de ochtend, een high tea in de middag gevolgd door een Meet & Greet. 

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143