Alpaca boerderij 2

Alpaca wandelen Nijmegen

Kom met een alpaca wandelen, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Nijmegen. 

Onze alpacaboerderij

Een bedrijfsuitje, een dagje weg met vriendinnen of op pad met de kinderen? Ga gezellig met een alpaca wandelen of leer ze kennen tijdens een van de andere activiteiten. Onze alpacaboerderij ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Nijmegen.

De wandeling

Tijdens een alpaca wandeling ga je 1,5 uur natuurgebied de Maashorst in. Hier leg je een mooie route af met een alpaca aan je zijde. Tijdens de wandeling kun je alles leren over de prachtige dieren. Onze verzorgers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. En een tip vanuit ons: vergeet niet om leuke foto’s met ze te maken. Direct de alpaca wandeling reserveren?

Blijven eten?

Voor en na de wandeling ben je welkom op ons terras. Hier kijk je uit op de wei waar de alpaca’s naar je toekomen als je een bekertje voer voor ze hebt. Lijkt het je leuk om iets te eten voordat je terug naar Nijmegen gaat? Dan kun je voor of na de alpaca wandeling aansluiten bij de alpaca picknick. Deze vindt plaats in de wei tussen de alpaca’s. Hier kun je een heerlijke lunch afhalen die je op een picknickkleed in de weide kunt opeten. Daarnaast krijg je ook een beker voer om uit te delen aan de alpaca’s.

Ben je benieuwd welke activiteiten er nog meer zijn? Je kunt onze activiteiten goed met elkaar combineren.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143