Alpaca boerderij 2

Alpaca wandeling Gelderland

Reserveer een alpaca wandeling dichtbij Gelderland

Onze alpacaboerderij

Maak kennis met meer dan 60 alpaca’s, jong en oud. Op onze alpacaboerderij hebben we verschillende activiteiten en lunch of diner opties bij of tussen de alpaca’s. Activiteiten met elkaar of met een hapje eten combineren? Geen probleem! Maak er een heerlijk en compleet dagje weg van.

De alpaca wandeling

Een mooi natuurgebied en een alpaca aan je zijde, klinkt goed toch? De alpaca wandeling begint op de alpacaboerderij en gaat door in natuurgebied De Maashorst, ongeveer 40 minuten rijden vanaf Gelderland. Je loopt hier een mooie tocht van 1,5 uur en wordt begeleid door een van onze verzorgers. Zij kunnen je tijdens de tocht alles vertellen over de schattige alpaca’s. Een tip vanuit ons: vergeet onderweg niet om gave foto’s en selfies met ze te maken. Ze zijn erg fotogeniek!

Een hapje blijven eten?

Naast de verschillende activiteiten, kun je ook bij ons blijven eten. We hebben een aantal opties voor je. Eten zonder de aanwezigheid van de alpaca’s? Dan kun je kiezen voor de high tea in onze Alpacabar. Lijkt het je leuk om wel tussen de alpaca’s te eten? Ga dan voor de alpaca picknick. Geniet van een lekkere lunch in de weide tussen de alpaca’s. Of ga voor ons nieuwe diner: SUGO pizza. Je kunt kiezen uit heerlijke a la carte gerechten op ons terras met uitzicht op de alpacaweides.

Boek jouw alpaca wandeling bij Gelderland bij Alpacafarm Vorstenbosch. Of bekijk al onze activiteiten. Je kunt ze goed met elkaar combineren. Check onze openingstijden en prik een datum. Tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143