Alpaca boerderij 2

Alpaca wandelen gelderland

Onze alpacaboerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Gelderland. 

Wat ga je doen?

Met een alpaca wandelen in een natuurgebied. Wat wil je nog meer? Tijdens de wandeling ga je 1,5 uur De Maashorst in en krijg je genoeg quality time met de alpaca’s. Tijdens de tocht word je begeleid door een van onze enthousiaste verzorgers. Zij kunnen al je vragen beantwoorden over de alpaca’s. Een kleine tip van ons: vergeet tijdens de wandeling niet om leuke foto’s en selfies te maken.

Onze alpacaboerderij bestaat inmiddels alweer 10 jaar. Er lopen ondertussen 70+ alpaca’s rond en er worden elk jaar weer nieuwe veulens geboren. Ze worden verzorgd door een team van gepassioneerde verzorgers.

Naast de alpaca wandeling hebben we nog veel meer activiteiten. Misschien is het leuk om hier je bedrijfsuitje te organiseren. Of ben je op zoek naar een leuke activiteit met je familie. Dan is wellicht een Meet&Greet iets voor jullie. Onze activiteiten zijn ook met elkaar te combineren.

Nu hoor ik je denken, dan moeten we weer een hele stapel boterhammen gaan smeren. Dat hoeft niet! Bij ons kun je namelijk ook een heerlijke lunch of high tea boeken (ook voor kinderen). Al onze activiteiten zijn gemakkelijk te reserveren via onze website. Onze alpaca’s hebben er zin in, jij ook?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143