Alpaca wandeling 1

Alpaca wandeling in Brabant

Reserveer snel een wandeling 

Hoe ziet je dag eruit?

Heb jij altijd al eens met een alpaca willen wandelen? Samen met onze leuke collega’s ga je een leuke tocht tegemoet in het natuurgebied De Maashorst. Met een alpaca aan je zij, trek je 1,5 uur ongestoord door de bossen.

Doordat ze lekker zacht en wollig zijn, kan je ze heel de tocht lang aaien en knuffelen. Onze superknappe alpaca’s zijn ook nog eens kerngezond. Ze leven in een erkende en professionele fokkerij waar ze dag en nacht goed worden verzorgd.

Tijdens de wandeling kom je erachter dat elke alpaca een eigen karakter heeft. Ze hebben allemaal eigen hobby’s en zijn knap op hun eigen manier. Na de wandeling is er genoeg tijd en plek om nog even verder tot rust te komen, iets te eten of drinken. Één tip: Vergeet tijdens de wandeling niet om af en toe ook een keer om je heen te kijken. We weten het, de alpaca’s zijn onweerstaanbaar, maar het mooie landschap van De Maashorst mag er ook wel wezen.

Per duo krijg je een eigen alpaca. Alle personen vanaf 3 jaar dien je mee te nemen in de reservering. Onze keuken is van maandag t/m donderdag gesloten. Dit geldt niet in de schoolvakanties. Wel kun je een half uur voordat je programma begint en een half uur nadat hij eindigt, iets te drinken bestellen en rondkijken in onze shop.

8X2A5548
8X2A5548
8X2A5548