Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij Veldhoven

Slechts een half uurtje rijden vanaf Veldhoven naar de alpaca boerderij.

Onze Alpaca boerderij

Activiteiten, eten en meer dan 60 alpaca’s. Een heerlijk dagje weg met je familie of vrienden, een teamweekend, bedrijfsuitje, het kan allemaal. Je kunt bij ons terecht met kleine en grote groepen. Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een half uurtje rijden vanaf Veldhoven.

Activiteiten

We hebben verschillende activiteiten met alpaca’s. Zo zou je ze bijvoorbeeld kunnen leren kennen tijdens een meet & greet. Je krijgt een bekertje voer om ze te voeren en kunt leuke foto’s maken. Op zoek naar iets actievers? Kies dan voor een alpaca wandeling. Hierbij ga je 1,5 uur het bos in met een alpaca aan je zijde. Tijdens de wandeling kun je alles vragen aan de verzorgers die je begeleiden. Bekijk alle activiteiten.

Een hapje eten

Naast de activiteiten, kun je ook bij ons blijven eten. Dit kun je natuurlijk combineren met de activiteiten. Sluit bijvoorbeeld voor of na een alpaca wandeling aan bij de high tea. Deze vindt plaats in de Alpacabar. Hier kun je rustig genieten van een uitgebreid menu. Ook voor kinderen. Hier lopen de alpaca’s niet los rond. Lijkt het je leuk om wel tussen de alpaca’s te eten? Kies dan voor de alpaca picknick. Je kunt een lekkere lunch ophalen, die je kunt opeten in de wei tussen de alpaca’s. Voor hen krijg je een bekertje voer, zodat jullie samen kunnen genieten van de picknick.

Vanaf Veldhoven ben je binnen een half uurtje op de alpaca boerderij. We hebben genoeg parkeerplekken, ook voor elektrische voertuigen. Bekijk onze openingstijden.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143