Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij utrecht

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht. 

Onze Alpaca boerderij

Jij, je vrienden of familie en alpaca’s. Klinkt goed toch? Op onze boerderij wonen meer dan 60 alpaca’s. We hebben verschillende activiteiten voor kleine en grote groepen. Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht.

Wat kun je doen?

Gezellig met een alpaca wandelen of ze leren kennen tijdens een meet & greet. Je kunt bij ons terecht voor meerdere activiteiten met alpaca’s én je kunt ze met elkaar combineren. Zo zou je ze eerst rustig kunnen voeren in de wei en even later met ze het bos in gaan voor een wandeling. Tijdens alle activiteiten word je begeleid door onze verzorgers. Zij kunnen je alles vertellen en je kunt ze alles vragen over de alpaca’s. Benieuwd naar alle activiteiten?

Een hapje eten op de alpacaboerderij

Naast de activiteiten kun je ook blijven eten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke high tea. Deze vindt plaats in onze Alpacabar. Hier lopen de alpaca’s niet los rond. Lijkt het je leuk om wel tussen de alpaca’s te eten? Kies dan voor de alpaca picknick. Je kunt een heerlijk lunch ophalen bij de foodtrailer in de weide die je gezellig kunt opeten tussen de alpaca’s. Ook zij worden natuurlijk niet vergeten. Bij je lunch krijg je namelijk een bakje voer die je kunt uitdelen aan de alpaca’s.

De alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht. We hebben genoeg parkeerplek en je bent altijd welkom om eens rustig over de boerderij te lopen. Bekijk hier de openingstijden.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143