Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij utrecht

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht. 

Wat kun je doen op de alpacaboerderij?

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende activiteiten met alpaca’s. Heb je altijd al eens gedroomd van een wandeling met een alpaca? Bij ons wordt deze droom werkelijkheid. Naast een wandeling kun je ook kiezen voor een Meet&Greet. Hierbij leer je de alpaca’s goed kennen en kun je leuke foto’s en selfies maken.

Je kunt op onze boerderij ondertussen genieten van zo’n 70+ alpaca’s. Heb je al wel eens een veulen gezien? Dit seizoen zijn er zo’n 15 geboren. Zo klein en schattig ze je ze nooit. Tijdens een bezoekje laten de volwassen alpaca’s zich vaak aaien wanneer je een bakje voer voor ze hebt. Van écht knuffelen houden ze niet.

Naast onze activiteiten kun je ook een drankje doen op ons terras. Hier kijk je uit op de weide waar je de alpaca’s kunt bewonderen. Ook is er een shop. Hier hebben we verschillende alpaca producten. Onze activiteiten zijn ook goed met elkaar te combineren. Zo kun je ervoor kiezen om eerst een wandeling te doen en daarna aan te sluiten bij de alpaca pizza boerderij in onze nieuwe alpaca lounge. Reserveringen zijn gemakkelijk te maken via onze website. Wij hebben er zin in. Zien we je snel?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143