alpaca boerderij 4

Alpaca Boerderij Tilburg

Maak een wandeling of ga vergaderen met onze alpaca’s.

De boerderij

Samen met je vrienden of familie een onvergetelijk dagje uit, onze alpaca boerderij ligt maar een kleine 40 minuten rijden vanaf Tilburg. Bij ons ben je aan het goede adres. Ga met je kids de alpaca’s voeren en maak gave foto’s. Pak vervolgens een verfrissend drankje binnen of op ons terras met een mooi uitzicht over de wei.

Onze boerderij ligt dicht bij De Maashorst. Een adembenemend natuurgebied. Boek je een wandeling met een alpaca? Dan loop je 1,5 uur door het mooie natuurgebied met een alpaca aan je zij. Vind je het leuk om van tevoren of juist erna lekker te lunchen? Geen probleem! Wij regelen een volledig verzorgde high tea voor je. 

Alleen al dit jaar verwachten we 18 nieuwe veulens. Elke dag worden onze alpaca’s met veel liefde verzorgd door onze enthousiaste verzorgers. Had je een Meet & Greet gepland of zou je de alpaca’s gaan voeren maar regent het? Dan verhuizen we gewoon naar de stal. In onze ruime stallen betreed je de mooie huiskamers van de alpaca’s. Hier is genoeg plek om de activiteiten voort te zetten.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143