Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij limburg

Wat is er te beleven

Wat is er te doen?

Onze alpaca boerderij ligt dichtbij natuurgebied De Maashorst, en zit op ongeveer 50 minuten rijden van Limburg.. De wandelingen met de alpaca’s vinden dan ook plaats in deze mooie omgeving. De alpaca’s zijn lief, rustig en erg sociaal. Tijdens een wandeling of een van onze andere activiteiten is er genoeg gelegenheid om leuke foto’s te maken.

Wil je een meer dagvullend programma? Onze activiteiten zijn goed met elkaar te combineren. ‘S ochtends een wandeling, ‘s middags een high tea in de alpacabar gevolgd door een Meet & Greet met de alpaca’s. Alles is mogelijk.

Op onze alpaca boerderij lopen veel enthousiaste verzorgers. Zij zorgen ervoor dat onze ruim 60 alpaca’s niets te klagen hebben en kerngezond zijn. Onze collega’s zullen met enthousiasme en passie je vragen over de alpaca’s beantwoorden. Voor of na de activiteiten kun je genieten van een drankje op het terras. Ook kun je eens onze shop binnenlopen om te kijken naar alle alpaca producten. Misschien is een lekker warm kleedje van alpacawol iets voor jou? 

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143