Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij gelderland

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Gelderland.

Ben je op zoek naar een origineel uitje met je vrienden, familie of collega’s? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben verschillende activiteiten met alpaca’s. Op onze boerderij lopen 70+ alpaca’s rond. Daarnaast zijn er de afgelopen maanden ook nog eens een aantal nieuwe veulens geboren. Heb jij al weleens een ‘baby alpaca’ gezien?

Op onze boerderij hebben we voor ieder wat wils. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met alpaca’s te gaan wandelen. Je maakt een mooie tocht door natuurgebied De Maashorst met een alpaca aan je zijde. Of misschien lijkt het je wel leuk om aan te schuiven bij een alpaca pizza proeverij in onze nieuwe alpaca lounge. Kun je niet kiezen? Geen probleem! Bij ons kun je meerdere activiteiten op één dag boeken.

We nodigen je graag uit om voor of na de activiteit een drankje te doen in onze alpacabar. Naast de alpacabar, hebben we ook een alpaca shop. Hier hebben we verschillende alpaca producten. Zo hebben we bijvoorbeeld alpaca knuffels of alpaca sloffen gemaakt van échte alpacawol.

Activiteiten kun je gemakkelijk reserveren via onze website. Zien we jou ook binnenkort?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143