Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij gelderland

Wat is er allemaal te doen

De boerderij

Heb je altijd al eens met een lieve knappe alpaca willen wandelen? Lijkt een te mooie droom toch? Bij ons is het meer dan werkelijkheid. Geniet bijvoorbeeld van een 1,5 uur durende wandeling door het natuurgebied De Maashorst met een alpaca aan je zijde.

Naast de wandeling, zijn er nog veel meer activiteiten. Een yogales of bootcamp tussen de alpaca’s als bedrijfsuitje? Geen probleem. Misschien lijkt het je wel enig om te picknicken in de wei tussen de alpaca’s. Onze activiteiten zijn ook goed met elkaar te combineren. In de ochtend een wandeling, in de middag een high tea en ‘s middags een Meet & Greet.

Op onze alpaca boerderij lopen op het moment ruim 60 alpaca’s rond. Ieder voorjaar/ zomer verwachten we ruim 15 veulens. Deze worden dag en nacht goed verzorgd door ons enthousiaste team. Zij staan ook klaar om jouw vragen te beantwoorden tijdens de activiteiten. Bij ons hebben ze niks te klagen. Weet jij al hoe je op de foto gaat met een alpaca? Wij zitten op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Gelderland.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143