FVN09542

Alpaca boerderij Breda

Slechts een uurtje rijden vanaf Breda naar de alpaca boerderij.

Onze Alpaca boerderij

Een heerlijk dagje tussen de alpaca’s. We hebben verschillende activiteiten die je ook met elkaar kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld eerst aansluiten bij een meet & greet en later op pad gaan tijdens een alpaca wandeling. Daarnaast hebben we ook verschillende eetarrangementen voor binnen en buiten. Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Breda.

Verschillende activiteiten

Op onze boerderij kun je terecht met zowel kleine als grote groepen. Ideaal voor een dagje weg met de familie, vrienden, team- of bedrijfsuitje. Kies bijvoorbeeld voor de wandeling. Hierbij ga je 1,5 uur natuurgebied de Maashorst in. Je kunt genieten van de natuur én van de zachte alpaca’s. Vergeet ook zeker niet om leuke foto’s met ze te maken. Minder zin om te lopen? Kies dan voor de meet & greet. Ze gewoon rustig wat voeren en een keer aaien? Dan is het voeren iets voor jou. Bekijk alle activiteiten.

Eten op de alpacaboerderij

Het uitje beginnen of afsluiten met een hapje eten? Dat kan! Het mooie weer komt er weer aan. Het zonnetje, een grasveld én alpaca’s. Klinkt goed toch? Geniet van een lekkere lunch tijdens de alpaca picknick. Daarnaast krijg je een bekertje voer om te delen met de alpaca’s. Liever binnen eten zonder de alpaca’s? Sluit dan aan bij de high tea in de Alpacabar.

Onze alpaca boerderij ligt dus op ongeveer een uurtje rijden vanaf Breda. We hebben genoeg parkeerplekken, ook zijn er elektrische plaatsen. Bekijk hier de openingstijden.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143