Alpaca boerderij 2

Actieve bedrijfsuitjes 

Verschillende actieve activiteiten voor bedrijfsuitjes.

Wat ga je doen?

Op onze alpacaboerderij bieden we veel verschillende activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een alpaca wandeling of alpaca Meet & Greet. Is dit niet actief genoeg? Dan hebben we iets anders sportiefs voor jou en je collega’s. Speciaal voor groepen en bedrijfsuitjes organiseren we activiteiten zoals Alpaca yoga en een bootcamp tussen de alpaca’s. Sluit met je collega’s aan bij een groepsles yoga midden in de weide tussen de alpaca’s. Of laat je sterkste kant zien tijdens de bootcamp. Ook hierbij word je vergezeld door onze lieve alpaca’s. Bekijk hier alle informatie voor bedrijfsuitjes. 

Wil je graag met je groep een hapje blijven eten? Dat kan! Wij hebben verschillende eetarrangementen die makkelijk zijn te combineren met één van de activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke high tea in de Alpacabar. Of ga met je collega’s naar de alpaca Pizza proeverij in onze nieuwe alpaca lounge. Hier kun je lekker en gezellig eten en ondertussen genieten van de aanwezigheid van de alpaca’s. 

Ben je nog op zoek naar een unieke vergaderplek? Dan ben je ook bij ons op de goede plek. Wij stellen namelijk onze alpacabar beschikbaar voor jouw bedrijf. Ondertussen kun je de brainstormsessies voortzetten in de stallen of de buitenruimtes. Bekijk hier alle mogelijkheden. 

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143