Alpaca boerderij 2

Actief bedrijfsuitje

Een actief bedrijfsuitje met alpaca’s!

Hoe actief zijn jullie?

Wat staat garant voor een leuk en actief bedrijfsuitje waar nog veel over wordt nagepraat? Inderdaad, alpaca’s! Onze knappe viervoeters staan klaar om met jou en je collega’s op pad te gaan. Naast onze boerderij ligt natuurgebied de Maashorst. Een van de activiteiten is een groepswandeling door het bos met een alpaca aan je zijde. Genoeg quality time om ze te leren kennen. Is wandelen toch nog te actief? Voel dan hoe zacht ze zijn tijdens een meet & greet. In de alpacaweide kun je ze proberen te aaien. Je krijgt van ons een bekertje voer, waardoor ze binnen no-time je beste vrienden zijn. Tip vanuit ons: vergeet niet om leuke foto’s en selfies te maken!

Kun je geen genoeg van ze krijgen?

Het is mogelijk om meerdere activiteiten op een dag te doen. Dit kunnen zowel 2 activiteiten zijn als een activiteit in combinatie met één van de lunch of diner opties. Zeker wanneer het zonnetje schijnt, is het prima vertoeven in de alpacaweide. Pak een kleedje, zoek een mooi plekje uit en ga lekker met ze picknicken. Je krijgt een strippenkaart om verschillende lunchgerechten af te halen. En, vergeet de alpaca’s niet! Je bent natuurlijk niet alleen in de wei. Ook zij hebben honger en daar hebben we aan gedacht. Naast je eigen lunch, krijg je van ons een bekertje voer om aan ze uit te delen.

Ook hebben we de mogelijkheid om heerlijk te eten met uitzicht op de alpaca’s, dus niet ertussen. Daarvoor kun je aansluiten bij het pizza diner op ons terras of Alpacalounge.

Dus, zien we jou binnenkort?

Er wachten ruim 60 alpaca’s op jou en je collega’s voor hét actieve bedrijfsuitje. Er is genoeg parkeergelegenheid, ook elektrisch. Hier vind je alle informatie over de activiteiten voor grote groepen. Ben je eruit? Geef dan via dit formulier door met hoeveel jullie zijn, wat je wilt gaan doen en wanneer. Wij checken de beschikbaarheid en komen direct bij je terug. Tot snel!

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143