Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij gelderland

Onze alpaca boerderij ligt op ongeveer 40 minuutjes rijden vanaf Gelderland.

Wat is er te doen?

Er zijn verschillende activiteiten die je kan doen met alpaca’s. Zo kun je een ontspannende wandeling maken met alpaca’s door een prachtig natuurgebied! Gedurende 1,5 uur verken je De Maashorst en geniet je van de natuur met deze bijzondere dieren. Onze enthousiaste verzorgers begeleiden je tijdens de tocht en beantwoorden graag al je vragen over de alpaca’s. En vergeet niet: tijdens de wandeling is er volop gelegenheid om leuke foto’s en selfies te maken! Een herinnering aan deze unieke ervaring. 

Naast de alpaca wandeling bieden we nog tal van andere activiteiten aan. Overweeg je een bedrijfsuitje of zoek je een leuke familieactiviteit? Misschien is een Meet & Greet met onze alpaca’s iets voor jullie. Bovendien zijn de activiteiten eenvoudig te combineren!

Vind je het leuk om de activiteiten te combineren met wat eten? Geen probleem! Bij ons kun je ook genieten van een heerlijke picknick of high tea (ook voor kinderen). Alle activiteiten zijn eenvoudig te reserveren via onze website. Onze alpaca’s staan te popelen, jij ook?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143