Yoga tussen de alpaca’s

Wij bieden Yoga lessen aan tussen de alpaca’s. Deze lessen worden gegeven in één van onze alpacaweides.

Bij aankomst op onze alpacafarm verzamelen we bij de weide. Na een korte toelichting zoekt eenieder een plek en starten we met de les.

Er zijn matten aanwezig voor iedereen maar als je een eigen mat hebt mag je deze meenemen. Een grote handdoek om te gebruiken tijdens de les is aan te raden, dus neem deze mee. Trek gemakkelijke kleding aan in laagjes zodat je dat aan kunt passen op de temperatuur van die dag.

Bij slecht weer wordt de Yoga les geannuleerd. Je krijgt dan een code om een nieuwe reservering te plaatsen voor een van onze activiteiten. Bij beschikbaarheid kan er indien gewenst ook een omboeking plaatsvinden voor dezelfde dag naar een andere activiteit.

De yogales duurt ongeveer een uur en sluiten we af met een glaasje yogi thee in de weide tussen de alpaca’s. Daarna is er de mogelijkheid om de alpaca’s wat eten te geven en foto’s te maken. We vertellen jullie meer over de alpaca en je kunt al je vragen stellen. De gehele activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.

Vanuit de Yoga filosofie is alles met elkaar verbonden en heeft men respect voor alles wat leeft. De mens is onderdeel van de natuur en de namen van de asana’s (Yoga houdingen) zijn veelal afgeleid van o.a. namen van dieren en elementen uit de natuur. Te denken aan de berghouding, de zonnegroet en de hondhouding.

De Yoga les tussen de alpaca’s draait vooral om het genieten van het buiten zijn en de mooie dieren om je heen. Kom tijdens deze Yoga les in verbinding met jezelf en de natuur. 

Meer informatie over yoga, kijk op Natuurlijk Yoga Vorstenbosch.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Deelname kost 20,00 euro per persoon.
  • Deelname is mogelijk vanaf 16 jaar.
  • Het is ook mogelijk om voor een groep een eigen les te plannen.
  • De yoga lessen zijn mogelijk van april t/m september.
  • Voor yoga matjes wordt gezorgd.
  • Zorg dat je die dag uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Pas je kleding aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes.
  • Neem een grote handdoek en iets extra warms mee voor de eindontspanning.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de Yoga les. Wanneer je een reservering plaatst voor de Yoga les ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de Yoga les krijg je de volledige kosten retour of kun je je boeking gratis verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de Yoga les krijg je 50% retour. 
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van twijfel over hoe de corona situatie zich ontwikkeld, ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Meld je hier aan voor Yoga tussen de alpaca’s

Meet & GreetWandelingPrivé wandelingVoerenYogaHapjesplank


 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews