Anders vergaderen? Vergaderlocatie alpaca boerderij in natuur

Een andere omgeving brengt je vaak ook werkelijk op andere gedachten. Laat je inspireren op onze unieke vergaderlocatie. Met een prachtige ligging op het platteland, zul je hier rust en ruimte ervaren. En dat geeft dan weer ruimte voor creativiteit.

We verhuren onze gehele alpacafarm als vergaderlocatie van maandag t/m vrijdag. Dat betekent dat je De Alpacabar, maar ook de stallen en buitenruimte exclusief tot je beschikking hebt. Volop de ruimte in combinatie met de aanwezigheid van lieve alpaca’s is prettig voor lichaam en geest.

De Alpacabar is een ruime, landelijke, en moderne ruimte waar plaats is voor gezelschappen tot in elk geval 60 personen. Meer personen in overleg. Deze ruimte is geschikt voor allerlei bijeenkomsten, zoals vergaderingen, workshops, heidagen, presentaties en werklunches. Op onze locatie is een beamer en flip over aanwezig. De locatie is voorzien van airco. Opstelling in overleg.

De stallen en buitenruimte op onze alpaca boerderij zijn perfect om bijvoorbeeld voor korte brainstorm sessies in groepjes uit elkaar te gaan. Je kunt een rondje lopen over de farm of plaatsnemen op de strobalen bij de dieren. Bij mooi weer kun je ook plaatsnemen op het terras grenzend aan de alpaca weides.

Je vergadering kun je combineren met een alpaca meet & greet of alpacawandeling. De alpacawandeling is mogelijk tot maximaal 30 personen. Op onze website vind je meer informatie over deze activiteiten. Lekker ter onderbreking of voor een gezellige afsluiter.

Vergaderen op onze boerderij is een bijzondere ervaring. Laat je verrassen!
Lees verder onder de foto’s voor de prijzen en beschikbaarheid.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

De huur van onze locatie bedraagt:
– per dagdeel (4 uur) 175 euro.
– voor een volledige dag (8 uur) 300 euro.

Wil je de huur combineren met een activiteit, dan gelden daarvoor aangepaste prijzen.
De alpaca meet & greet kost 5 euro p.p.
De alpacawandeling kost 15 euro p.p.

De kosten voor onbeperkt koffie/ thee/ water zijn 5 euro p.p.
Gedurende de dag kan er op nacalculatie fris worden afgenomen.

Bij huur van een volledige dag is afname van lunch verplicht. Bij huur van een dagdeel is lunch optioneel. We bieden bijvoorbeeld een lunchbuffet aan voor 15 euro p.p.

Het lunchbuffet bestaat uit:
– soep
– worstenbroodjes
– diverse broodjes
– gekookte eieren
– beleg; kaas, vleeswaren, zoet
– fruit
– melk
– sap

Het is mogelijk om appeltaart met slagroom bij te boeken voor 3,15 euro per persoon.

Heb je andere wensen voor de lunch of catering? Laat het ons weten, zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Vraag hieronder een offerte aan en check de beschikbaarheid.


Aantal personen
Datum
Starttijd
Eindtijd

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor de huur van onze vergaderlocatie evt. inclusief een activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 4 weken voor de geplande datum krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 2 weken voor de geplande datum wordt 100% van de locatie huur in rekening gebracht.
C – Bij annulering tot 1 week voor de geplande datum wordt 100% van de locatie huur en indien van toepassing 50% van de geplande activiteit in rekening gebracht. De lunch kan gratis geannuleerd worden tot een week van te voren.
D – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Je kunt het definitieve aantal personen voor de lunch tot twee dagen voor aanvang doorgeven, mits dit niet meer afwijkt dan 10%. Een wijziging van meer dan 10% kunt u doorgeven tot uiterlijk 1 week voor aankomst.

Onze locatie wordt ook verhuurd via Buiten Business.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews