Valentijn arrangement

Op vrijdag 14 februari, zaterdag 15 februari en zondag 16 februari kun je op onze farm op een originele manier valentijnsdag vieren.

Een alpacawandeling gecombineerd met een high tea bij kaarslicht en 5 euro shop tegoed.
Het tegoed is te besteden aan een klein alpaca souvenir of één van onze luxe alpacawollen producten.

Je kunt kiezen voor de wandeling in de ochtend of de middag. Kies je voor de ochtend dan ga je eerst wandelen met aansluitend een high tea. Kies je voor de middag, dan start je met de high tea en ga je daarna wandelen.

Hier vind je meer informatie over de alpacawandeling en de high tea.

INSCHRIJVEN

Je kunt je hieronder inschrijven voor het valentijn arrangement.
Dit programma van in totaal 4 uur bieden we i.v.m. Valentijn aan voor 40 euro per persoon i.p.v. 47,50 euro.
Dieetwensen voor de high tea kunnen worden vermeld bij opmerkingen.

Meet & GreetWandelingValentijnBorrelplankSpeurtochtYoga


ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen. Wanneer je een reservering plaatst ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 1 week voor het valentijnsarrangement krijg je de volledige kosten retour
of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor het valentijnsarrangement krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Wanneer je daar rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar, let op we vertrekken op tijd. Doordeweeks is onze alpacabar vanaf een half uur voor aanvang geopend.

Zorg dat je gemakkelijke en bij voorkeur dichte schoenen draagt die vies mogen worden en eventueel voorziet in regenkleding. De route loopt grotendeels door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen.

Bij regen of extreem warm weer, wandelen we een kortere route met aansluitend een kort programma op de boerderij. Wanneer we helemaal niet kunnen wandelen, bij extreme weersomstandigheden, bieden we een meet & greet inclusief koffie/ thee aan tussen de alpaca’s.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop tijdens een wandeling is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de wandeling is daarom op alle gebieden voor eigen risico.

Het meenemen van honden tijdens de wandeling is niet toegestaan.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews