KOM OVERNACHTEN OP ONZE ALPACAFARM

Onze smaakvol ingerichte vakantiewoning ligt in natuurgebied de Maashorst. Een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Daarnaast kan het zomaar zijn dat je, als je uit het raam kijkt, een alpaca ziet tijdens je verblijf op onze alpacafarm. Door de vrolijke uitstraling van deze dieren krijg je direct goede zin. In de zomermaanden ben je misschien wel getuige van de geboorte van één van de veulens.

Faciliteiten
Ons vakantiehuis zelf zal je ook verblijden. Stijl en eenvoud worden er gecombineerd. De mooie houtkachel geeft het huis veel warmte en sfeer. Het huis beschikt over een gevulde boeken kast, heb je je boek uit dan kun je deze achter laten en een boek dat je niet gelezen hebt weer meenemen. Tijdens de luie uurtjes kan er een mooie film of serie gekozen worden uit het Netflix assortiment. De extra lange bedden zorgen voor een goede nachtrust. De fijne tuin met overkapping biedt veel mogelijkheid om in de zon of schaduw te ontspannen. In het seizoen kun je verse appels en peren plukken van één van de fruitbomen.

Omgeving
De omgeving, welke een aaneenschakeling is van bossen en landerijen, nodigt uit tot het maken van fietstochten. Mocht je eigen fietsen meebrengen kunnen deze veilig worden gestald in het schuurtje met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen. Wandelaars zullen natuurgebied de Maashorst geweldig vinden. Daarnaast is de Bedafse Bergen, op loopafstand van de vakantiewoning, een ideale plek om bijvoorbeeld met je hond te gaan wandelen. Wil je lekker uit eten neem dan de auto naar het mooie Uden of ’s Hertogenbosch waar je ruime keuze hebt aan uitstekende restaurants. Onze vakantiewoning biedt in de omgeving ook veel vermaak voor kinderen, zoals de Hullie Speelboerderij in Uden waar zowel binnen als buiten speelgelegenheid is.

Verblijf boeken
Klik hier om naar de site van Belvilla te gaan om de beschikbaarheid te controleren en een boeking te plaatsen.

Hopelijk kunnen we jullie snel verwelkomen tussen onze alpaca’s.

Corona maatregelen
Wij zorgen dat de woning hygiënisch schoon is voor aankomst.
Er is een contactloze sleuteloverdracht.

In onze vakantiewoning gelden net als in heel Nederland de richtlijnen van het RIVM. Personen die niet tot een huishouden behoren en geen stel zijn dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews