KOM OVERNACHTEN OP ONZE ALPACAFARM

Ook tijdens de lockdown is het mogelijk om een verblijf in onze vakantiewoning te boeken. Je kunt tijdens je verblijf mee helpen voeren en/ of tijd doorbrengen bij de alpaca’s.

Ook een fijne keus als je al lange tijd thuis aan het werk bent en je graag eens in een andere omgeving wil zijn. De alpaca’s zijn op dit moment mooi wollig en je kunt ook van ze genieten vanuit je woning.

Onze smaakvol ingerichte vakantiewoning ligt in natuurgebied de Maashorst. Een prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Daarnaast kun je vanuit je woning genieten van de alpaca’s in je voortuin. Door de vrolijke uitstraling van deze dieren krijg je direct goede zin. In de zomermaanden ben je misschien wel getuige van de geboorte van één van de veulens.

Faciliteiten
Ons vakantiehuis zelf zal je ook verblijden. Stijl en eenvoud worden er gecombineerd. De mooie houtkachel geeft het huis veel warmte en sfeer. Het huis beschikt over een gevulde boeken kast, heb je je boek uit dan kun je deze achter laten en een boek dat je niet gelezen hebt weer meenemen. Tijdens de luie uurtjes kan er een mooie film of serie gekozen worden uit het Netflix assortiment. De extra lange bedden zorgen voor een goede nachtrust. De fijne tuin met overkapping biedt veel mogelijkheid om in de zon of schaduw te ontspannen. In het seizoen kun je verse appels en peren plukken van één van de fruitbomen.

Omgeving
De omgeving, welke een aaneenschakeling is van bossen en landerijen, nodigt uit tot het maken van fietstochten. Mocht je eigen fietsen meebrengen kunnen deze veilig worden gestald in het schuurtje met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen. Wandelaars zullen natuurgebied de Maashorst geweldig vinden. Daarnaast is de Bedafse Bergen, op loopafstand van de vakantiewoning, een ideale plek om bijvoorbeeld met je hond te gaan wandelen. Wil je lekker uit eten, dan is bbq restaurant Smook in Vorstenbosch een aanrader. Onze vakantiewoning biedt in de omgeving ook veel vermaak voor kinderen, zoals de Hullie Speelboerderij in Uden waar zowel binnen als buiten speelgelegenheid is.

Verblijf boeken
Tot eind februari is onze vakantiewoning te boeken via Belvilla.
Wil je een verblijf boeken vanaf maart 2021 dan kun je boeken via Villa for You.

Hopelijk kunnen we jullie snel verwelkomen tussen onze alpaca’s.

Corona maatregelen
Er is een contactloze sleuteloverdracht.

In onze vakantiewoning gelden net als in heel Nederland de richtlijnen van het RIVM. Personen die niet tot een huishouden behoren en geen stel zijn dienen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews