Alpacafarm Vorstenbosch IconAlpacafarm Vorstenbosch

Leeghandseweg 10a, Vorstenbosch

4,9 86 reviews

 • Avatar Maurice en Ankie Jacobs ★★★★★ 5 maanden geleden
  Last minute hebben we nog voor een weekendje een plekje gevonden op deze leuke glamping. De Ranchtent was als laatste over van de 15 luxe ingerichte tenten. Deze tent had een paarden trailer als badkamer. In de trailer staat een groot ligbad … More met een heerlijke regen douche. Met de verwarming aan in de tent was het ook lekker vertoeven in een wat frisse herfst vakantie.
  De camping is deze zomer geopend en ziet er dan ook tiptop uit. Een leuke, gezellige en persoonlijke sfeer. Boer Willem en boerin Anne zorgen ervoor dat je je welkom voelt en nemen je mee in het dagelijks leven op de alpaca boerderij.
  Zo organiseren zijn verschillende leuke activiteiten voor de kinderen en voor het hele gezin. De kinderen mogen iedere ochtend mee de dieren voeren. Knutselen met alpaca wol, een leuke speurtocht over de farm en er is een pizza avond.
  Wij hebben echt genoten en hopelijk komen we hier nog eens terug.
 • Avatar Astrid Huisinga ★★★★★ 5 maanden geleden
  Wat een fantastische Alpacafarm met leuke activiteiten en kundig, vriendelijk personeel. Alles ziet er schoon, onderhouden en netjes uit. Heerlijk gegeten in het restaurantje met een leuk, klein winkeltje. We hebben een topdag gehad met … More een leuk extraatje in verband met een jubileum. We komen graag terug om met jullie mooie lieve Alpacas tijd door te brengen 🦙🦙
 • Avatar Thom Van Velsen ★★★★★ 4 maanden geleden
  Prachtige schattige dieren. En totaal niet duur om ze te mogen voeren.
 • Avatar Mirjam Heins ★★★★★ 3 maanden geleden
  Heel erg leuk!
  Leuke uitleg van Gwen! ♡
 • Avatar Elle van Bussel- Klokgieter ★★★★★ 7 maanden geleden
  We hebben genoten. Ook de kinderen. Ondanks de onverwachte regenbui, waarbij we door en door nat werden.
  Aansluitend hadden we een lunch, maar door miscommunicatie moesten we heel lang wachten op ons eten (bijna 1,5 uur). Maar dat werd
  … More voortreffelijk opgelost waardoor we de lunch gratis kregen. Echt super opgelost 👍🏻👍🏻👍🏻 We komen graag nog een keer langs.


Laat ook een review achter op Google