Alpacafarm Vorstenbosch - Alpaca boerderij IconAlpacafarm Vorstenbosch - Alpaca boerderij

Leeghandseweg 10a, Vorstenbosch

4,8 343 reviews

 • Avatar Marjo Lein ★★★★★ 6 maanden geleden
  Wat een ontzettend leuke en verrassende plek. Met Maartje en een groep Alpacas aan de wandel geweest. Maartje is erg enthousiast en vertelt leuke feiten en weetjes over de dieren. Ondanks de warmte hebben we een prima wandeling door het … More redelijk koele bos gemaakt. Onderweg even korte stops om wat tekst en uitleg te krijgen en de alpacas wat eten te geven. Na de wandeling hadden we nog een high tea gepland. Deze was erg goed verzorgd en lekker. Wij hebben echt een hele leuke middag gehad.
 • Avatar Anne-Claire Peetjens ★★★★★ 2 maanden geleden
  Wat een aanrader! Kerstsfeer hangt al in de lucht en met de koude temperaturen van afgelopen zondag was het een magisch wandeling met de alpacas door de Maashorst. We waren er met 4 kinderen van 12 jaar oud, 2 per alpacas. Fantastische … More ervaring. Dieren zijn ongelooflijk zacht en stiekem heel grappig. Karien is een heel leuk medewerkster, en kan heel mooi vertellen over de dieren tijdens de wandeling. Je voelt de passie. Ook is de afstand perfect. Niet te kort, niet te lang. Locatie is ook heel mooi. We hebben daarniet gegeten maar het zag uitnodigend uit. Dikke 10!
 • Avatar Thirsa van der Moolen ★★★★ 4 maanden geleden
  Een hele gezellige picknick gehad als verrassing voor de trouwdag van mijn ouders. We hadden geluk met het weer, het was een wat frissere, maar erg zonnige middag. Erg leuk georganiseerd en sowieso een leuke plek om eens naartoe te gaan. … More De picknick was lekker, we hadden meer dan genoeg! Enige puntje zou kunnen zijn om een alternatief voor de appelsap toe te voegen, mocht iemand het niet lusten. Leuk om de alpaca's een keer zo van dichtbij te zien en het zorgde voor grappige momenten. Een aanrader!
 • Avatar Ian Kho ★★★★★ 6 maanden geleden
  We hebben voor de meet & greet met de Alpaca's gekozen. Het was een leuke en leerzame bezoek geweest. De ontvangst was hartelijk en duidelijke. De voorzieningen zijn schoon en ruim opgezet. Een restaurant met een groot terras voor … More het stillen van je honger. Bij de meet and greet werd een half uur uitleg gegeven over het bedrijf en de dieren. Daarna konden we de Alpaca's voeren en aaien. De dieren zijn goed verzorgd en het algemene indruk van het bedrijf is dat ze goed voor de dieren zijn.
 • Avatar Truus van Strien ★★★★★ 4 maanden geleden
  Heerlijke middag gehad, was kadootje voor mijn kleindochter die 13 werd en gek is op dieren. Eerst een overheerlijke lunch gehad en daarna een boswandeling met de Alpaca's gemaakt! Super leuk en leerzaam want onderweg werd door Nina … More van als verteld over de Alpaca's. En hele leuke ervaring en een hele blije kleindochter!!
 • Avatar Maurice en Ankie Jacobs ★★★★★ 2 jaar geleden
  Last minute hebben we nog voor een weekendje een plekje gevonden op deze leuke glamping. De Ranchtent was als laatste over van de 15 luxe ingerichte tenten. Deze tent had een paarden trailer als badkamer. In de trailer staat een groot ligbad … More met een heerlijke regen douche. Met de verwarming aan in de tent was het ook lekker vertoeven in een wat frisse herfst vakantie.
  De camping is deze zomer geopend en ziet er dan ook tiptop uit. Een leuke, gezellige en persoonlijke sfeer. Boer Willem en boerin Anne zorgen ervoor dat je je welkom voelt en nemen je mee in het dagelijks leven op de alpaca boerderij.
  Zo organiseren zijn verschillende leuke activiteiten voor de kinderen en voor het hele gezin. De kinderen mogen iedere ochtend mee de dieren voeren. Knutselen met alpaca wol, een leuke speurtocht over de farm en er is een pizza avond.
  Wij hebben echt genoten en hopelijk komen we hier nog eens terug.
 • Avatar Astrid Huisinga ★★★★★ 2 jaar geleden
  Wat een fantastische Alpacafarm met leuke activiteiten en kundig, vriendelijk personeel. Alles ziet er schoon, onderhouden en netjes uit. Heerlijk gegeten in het restaurantje met een leuk, klein winkeltje. We hebben een topdag gehad met … More een leuk extraatje in verband met een jubileum. We komen graag terug om met jullie mooie lieve Alpacas tijd door te brengen 🦙🦙
 • Avatar Thom Van Velsen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Prachtige schattige dieren. En totaal niet duur om ze te mogen voeren.
 • Avatar Mirjam Heins ★★★★★ 2 jaar geleden
  Heel erg leuk!
  Leuke uitleg van Gwen! ♡
 • Avatar Elle van Bussel- Klokgieter ★★★★★ 3 jaar geleden
  We hebben genoten. Ook de kinderen. Ondanks de onverwachte regenbui, waarbij we door en door nat werden.
  Aansluitend hadden we een lunch, maar door miscommunicatie moesten we heel lang wachten op ons eten (bijna 1,5 uur). Maar dat werd
  … More voortreffelijk opgelost waardoor we de lunch gratis kregen. Echt super opgelost 👍🏻👍🏻👍🏻 We komen graag nog een keer langs.


Laat ook een review achter op Google