Privé wandeling met alpaca’s

Een privé wandeling met onze alpaca’s is een unieke ervaring. Je maakt een ontspannende en gezellige wandeling door het prachtige natuurgebied De Maashorst. Tijdens de wandeling leer je de alpaca en hun bijzondere wol beter kennen. We maken daarvoor onderweg een paar keer een korte stop. Daarnaast is er tijdens de wandeling volop gelegenheid om met deze zachte dieren op de foto te gaan. Bij slecht weer bieden we een binnenprogramma tussen de alpaca’s.

Praktische informatie

  • We bieden privé wandelingen aan voor maximaal 4 personen.
  • Voor iedere deelnemer boven de 13 jaar gaat er een alpaca mee.
  • De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Houdt er rekening mee dat de alpaca’s tijdens de wandeling het tempo bepalen. Over het algemeen ligt het tempo laag, je kunt daardoor echt even onthaasten.

Kosten

Tijdens de geldende corona maatregelen kost een privé alpacawandeling tot 4 personen 150 euro. Dit is een vaste prijs, die ook geldt als je met minder personen wil komen.

INSCHRIJVEN

Als je hieronder reserveert, dan reserveer je een privé wandeling voor max. 4 personen. Geef bij opmerkingen aan met hoeveel personen je komt. 1 plek beschikbaar betekent dus dat je nog een privé wandeling kunt boeken voor max. 4 personen.
Het is ook mogelijk om doordeweeks een prive alpacawandeling te boeken. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Meet & GreetWandelingPrivé wandelingVoerenYogaHapjesplank

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en de wandeling met de alpaca’s is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met dertien jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een privé activiteit ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je  50% van de kosten retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als we vanuit onze zijde dienen te annuleren vanwege overheidsmaatregelen rondom het corona virus ontvang je een voucher om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews