Vorstenbosch_2650

Over ons

Onze liefde voor alpaca's delen we graag met anderen. 

'Wij genieten ervan om andere mensen kennis te laten met de alpaca.'

De alpacafarm is in eigendom van Willem-Mathijs & Anne. Hieronder stellen we ons aan jullie voor.

Ik ben Anne van der Aa-van Kessel. Ik ben in Vorstenbosch geboren en opgegroeid op een boerderij met melkvee. Ondanks dat ik altijd al een dierenliefhebber was, had ik nooit gedacht zelf een boerderij op te starten. Toen we geïnteresseerd raakten in alpaca’s hebben we verschillende bedrijven bezocht. Ik raakte enthousiast om zelf iets op te starten. De alpaca is een geweldig dier om te houden en de werkzaamheden heel divers.

Ik ben Willem-Mathijs van der Aa. Ik ben in Boxtel geboren en heb daar jaren met veel plezier gewoond. Na een paar jaar samenwonen in Boxtel, besloten we naar Vorstenbosch te verhuizen. Daar kwam ik in aanraking met de boerderij en raakte geïnteresseerd in de zorg voor dieren. Naast de vriendelijkheid van de alpaca, geniet ik ook van het ondernemen. Andere mensen kennis laten maken met de alpaca en onze alpaca’s in het bijzonder maakt het werk af.

Ons gezin is compleet met onze dochters Evi en Nina. Zij spelen graag op de boerderij en met de kinderen op de camping. Evi, de oudste van de twee, geeft de gasten nu al instructies hoe ze de alpaca’s moeten benaderen. ‘Ze hebben alleen ondertanden, dus kunnen niet bijten’ en ‘Niet bij de billen aaien, dan kunnen ze schoppen’. Met liefde vertelt ze de gasten ook hoe het allemaal werkt op onze boerderij. 

Team Alpacafarm Vorstenbosch
Wij runnen de boerderij niet alleen. We werken in een team met meer dan 40 collega’s. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten met Brabantse gastvrijheid worden ontvangen, kunnen genieten van en leren over de alpaca’s, smullen van het lekkere eten en heerlijk slapen op ons boerenerf. 

Lid AAB

Alpacafarm Vorstenbosch is lid van de Alpaca Association Benelux (AAB). Al onze dieren worden geregistreerd bij de AAB. Daarnaast voorzien we potentiële kopers van voldoende advies en informatie over de historie, gezondheid, eventuele afwijkingen en verzorging van de alpaca. We maken bij verkoop gebruik van uniforme formulieren van de AAB voor de koopovereenkomst, dekovereenkomst en drachtigheidscertificaat.

Voor meer informatie over de AAB klik hier.

Lid maashorst betrokken ondernemers

Alpacafarm Vorstenbosch is lid van Maashorst Betrokken Ondernemers. Maashorst Betrokken Ondernemers zijn ondernemers die door hun bedrijfsvoering een verbinding hebben met de Maashorst. Kernwaarden zijn samenwerken, leren over en netwerken binnen het Maashorstgebied en dit gebied promoten. Een gebied dat zich bevindt in Oss, Uden, Landerd en Bernheze. Wij verzorgen onze alpacawandelingen in een prachtig stukje van het Maashorstgebied. Je vindt ons terug op de website van Maashorst Betrokken Ondernemers.

Lid Aa-Land

Alpacafarm Vorstenbosch is ondernemer van het Aa-land. Wij, ondernemers van het Aa-land, ontvangen onze bezoekers graag als een vorst in ons prachtige Aa-land. Door de samenwerking met andere ondernemers binnen het Aa-land bieden we u een grote variatie aan mogelijkheden. Terwijl u het Aa-land verkent per fiets, te voet of in de auto, kunt u genieten van diverse streekproducten. Voor de kunst- en cultuurliefhebber is er zowel moderne kunst, als historische cultuur. En bij onze agrarische ondernemers vindt u verrassende activiteiten. Voor verschillende mooie fietstochten en andere belevenissen in de omgeving van Alpacafarm Vorstenbosch checkt u de website van het Aa-land.

Reserveer ook jouw activiteit

Alpaca wandeling

Boek hier jouw deelname aan één van onze alpacawandelingen. Er gaat per 2 betalende personen 1 alpaca mee op pad. De alpacawandeling is het meest

Lees meer

Alpaca Meet & Greet

Boek hier je meet & greet met onze alpaca’s. De kosten zijn 10,95 euro per persoon vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 3 jaar zijn

Lees meer